Poruka koja će oduševiti sve navijače Hajduka

'Da je stanje kao 2008. godine, odmah bih se vratio! Ali, hoću i ovako, uskoro, jer Hajduk je moj klub, a Split moj grad', poručio je Senijad Ibričić iz Moskve.

7.7.2012.
10:14
VOYO logo

Otkako je Slaven Bilić preselio u Moskvu i preuzeo ruski Lokomotiv, hrvatska sportska medijska scena jednim je dijelom 'preselila' u Rusiju. Mnoge zanima kako će se nakon hrvatske reprezentacije Nane snaći, po prvi puta, u ulozi trenera jakog kluba.

Bilićevim odlaskom skočilo je i zanimanje za Senijada Ibričića, koji već neko vrijeme kruh razrađuje u Lokomotivu, i koji je trenutno najbolji izvor koji može otkriti nešto o bivšem izborniku Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilić je sjajan, sviđa mi se njegov način rada i mislim da će uspjeti napraviti nešto veliko", rekao je bivši igrač Hajduka koji je potom sjetio vremena prevedenih u splitskog klubu i poručio svim vjernim navijačima Bijelih:

"Da je stanje kao 2008. godine, odmah bih se vratio! Ali, hoću i ovako, uskoro, jer Hajduk je moj klub, a Split moj grad. Strpite se još da samo malo zaradim u Rusiji", izjavio je Ibričić iz Moskve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibro je otkrio kako mu je namjera nakon Moskve preseliti se u Split ili okolicu, gdje bi vrlo rado ostao živjeti.

"Biram lokaciju gdje bih izgradio kuću, svoj dom, negdje od Podstrane do Trogira", zaključio je Ibričić u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo