Senijad Ibričić ponovno na Poljudu!

Nogometaši Hajduka odigrali su pravu ljepoticu na Poljudu.

17.8.2014.
11:27
VOYO logo

"Bila je to naša dobra utakmica i zaslužena pobjeda. Nastavili smo dobar pobjednički moment i nastavili niz, jako smo zadovoljni. Bio je lijep ambijent, svakako je ovo ohrabrujuće pred utakmicu koja nas čeka u srijedu. Pobjeda mi je draga zbog duha koji smo prikazali, zbog sprinta Kouassija u 86.minuti, zbog Magličina uklizavanja. Zbog Mezge i Vlašića koji su dobro reagirali taktički kada su ušli u igru", naglasio je trener Hajduka Igor Tudor nakon utakmice.

Splitskoj publici predstavio se i Artem Milevski koji je odmah u debiju ubilježio i asistenciju. Naime, odlično je preko pola terena proigrao Maglicu za šesti gol Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazao je dva poteza velemajstora, međutim tek sad mu slijedi pravi rad i napor. Nakon duge pauze ne možemo ga očekivati u punom svjetlu. Ali, ako ovako nastavi, to bi moglo biti brzo."

No, još jedan veliki 'as' Bijelih bio je na Poljudu. Senijad Ibričić došao je na splitski stadion pogledati dvoboj svog nekadašnjeg kluba, svoje 'najveće ljubavi' kako voli tepati Hajduku. Zasad samo kao navijač, a tko zna, možda i se i po tom pitanju dogodi veliki preokret. Do kraja prijelaznog roka ima još dosta vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo