SPORTSKI DIREKTOR INTERA VIŠE NE KRIJE KARTE: / Istina je, žele Modrića, a evo i pod kojim uvjetom

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ne priča se samo o Modriću u Interu, spominje se i ime Josea Mourinha

30.12.2018.
14:48
AFP
VOYO logo

Jose Mourinho, nedavno otpušteni menadžer Manchester Uniteda, ostavio je dubok trag u milanskom Interu koji je pod njegovim vodstvom u sezoni 2009/10 osvojio Ligu prvaka, Seriju A i Talijanski kup.

Čim je otpušten s dužnosti u engleskom velikanu Mourinho se počeo spominjati u kontekstu povratka u Inter što je nadvilo sjenu nad aktualnog trenera te talijanske momčadi Luciana Spallettija. Sportski direktor kluba Piero Ausilio tvrdi – nepotrebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa od Mourinha

"Poslujemo racionalnije od toga, emocije ostavljamo po strani. U projekt u kojem smo Spalletti je uključen već godinu i pol dana, a bit će još puno godina", veli Ausilijo dodavši da vlasnik kluba Suning Holdings ima velike planove:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ambiciozni su, žele Inter koji će biti na vrhu. Drugo, treće ili četvrto mjesto ih ne zadovoljava. Navijačima možemo poručiti da naporno radimo kako bismo što je prije moguće vratili Inter na pobjedničke staze."

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric poses with his Ballon d'Or trophy before the Spanish League football match between Real Madrid and Rayo Vallecano at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on December 15, 2018. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

PROCURILA INTEROVA PONUDA MODRIĆU: Svota ja astronomska, može li se ovo uopće odbiti!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Luka? Nikad ne reci nikad'

Talijanski mediji pišu da je Luka Modrić dio te slagalice, spominjao se kao potencijalni transfer već ranije, a Ausilio ne bježi od odgovora:

"Nisam bio uvjeren da se to može realizirati, no ne vidim zbog čega ne bismo mogli sanjati. Ja sam rekao samo da smo mi ovdje i da ako Real Madrid misli da se može nešto dogoditi da smo spremni na razgovor. Nismo željeli pokretati pregovore. Hoćemo li ponovno krenuti tim putem? Govorimo o strahovito važnom i kvalitetnom igraču, ali u nogometu nikad ne možete reći nikad."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo