ŠEF UEFE U POSJETU BEOGRADU: / Slovenac otkrio hoće li Dinamo, Zvezda, Partizan i Hajduk igrati u istoj ligi

Image
Foto: AFP, FABRICE COFFRINI

Prvi čovjek Uefe Aleksander Čeferin u petak je stigao u posjet Srbiji gdje je došao na poziv predsjednika tamošnjeg Saveza Slaviše Kokeza.

31.3.2017.
15:17
AFP, FABRICE COFFRINI
VOYO logo

Tim se putem između ostalog osvrnuo na kvalifikacije za SP, ali i u posljednje puta često spominjanoj regionalnoj ligi na prostoru bivše Jugoslavije, javlja Blic.

"Srbiji ide dobro, Hrvatska ima sjajnu momčad, Bosna ne zaostaje... Makedonija i Crna Gora nemaju puno šansi, a moja Slovenija... i pored toga što navijam za nju, gotovo da i nema šansi", kazao je Čeferin te je prokomentirao probleme s huliganima koje ima Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo s premijerom i jasno smo mu rekli da Savez ne može bez pomoći države. Ako se to ne riješi Srbija je u opasnosti da bude izbačena iz europskih natjecanja", jasan je prvi čovjek Uefe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i da novi format Lige prvaka ide u korist najvećih klubova te da su svi glasovali za njega 'a Uefa ne može ratovati s njima'.

Potom je progovorio o regionalnoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za sada se samo razmišljalo o tome i ništa više od. Pojavila se dezinformacija da UEFA priprema natjecanje, što nije točno. U budućnosti razmišljamo, ali regionalne lige nikada neće biti ispred nacionalnih, jer su one baza nogometa. To se nikada neće dogoditi. Više od razmišljanja se nije dogodilo. Intenzivno ćemo raditi, ali ne mogu ništa obećati, još je prerano", kazao ja Čeferin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo