Mozemo odahnuti: Dva genijalca nece prijetiti Pletikosi

'Imamo jako dobru skupinu i nismo zainteresirani tko bi mogao biti nas suparnik u finalu.

7.5.2014.
19:00
VOYO logo

Brazilski nogometni izbornik sa svojeg je popisa 23-ojice izostavio brojne slavne veterane poput Kake, Ronaldinha i Robinha, ali nedostatak reprezentativnog iskustva, smatra, nece biti hendikep za njegovu momcad.

"Znamo da se nece svi sloziti s ovim imenima, no to je normalno. Ali sada kada smo izabrali ta 23 igraca voljeli bismo zatraziti podrsku svih nasih navijaca kako bi se zajednicki mogli fokusirati na nas cilj osvajanja Svjetskog prvenstva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, Scolari je izostavio i Corinthiansovog napadaca na posudbi u Sao Paulu Alexandrea Pata, Liverpoolovog Lucasa Leivu, kao i PSG-ovog Lucasa Mouruu.

Na brazilskom popisu dominiraju igraci iz Premierlige, pa tako cak sestorica igraca s popisa zaraduju za kruh na engleskim travnjacima, a to su Chelseajev kvarter Ramires, David Luiz, Willian i Oscar, te Tottenhemov Paulinho i Manchester Cityjev Fernandinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjecamo, Brazil otvara Svjetsko prvenstvo utakmicom protiv Hrvatske 12. lipnja. U skupini A jos ce odmjeriti snage protiv Meksika i Kameruna.

Vratari: Julio Cesar (Toronto FC), Jefferson (Botafogo), Victor (Grêmio)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

branici: Daniel Alves (Barcelona), Maicon (Roma), Marcelo (Real Madrid), Maxwell (Paris Saint-Germain), David Luiz (Chelsea), Thiago Silva (Paris Saint-Germain), Dante (Bayern Munich), Henrique (Napoli)

veznjaci: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Paulinho (Tottenham), Ramires (Chelsea), Fernandinho (Manchester City), Oscar (Chelsea), Willian (Chelsea), Hernanes (Inter), Bernard (Sahtar Donjeck)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

napadaci: Fred (Fluminense), Neymar (Barcelona), Hulk (Zenit St. Peterburg), Jo (Atletico Mineiro)

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo