Nogometna legenda pobjesnila: 'Što je ovo, pa nije on ubojica!'

Tri posljednje utakmice Manchester Cityja 26-godišnji vratar Joe Hart je odgledao s klupe za pričuve, a ne s uobičajenog mjesta, ispred vratarske linije kluba s Etihada.

9.11.2013.
12:07
VOYO logo

Hart je, kao i prošle sezone Iker Casillas u madridskom Realu, odjednom završio na klupi i lako je moguće da je i na dulje vrijeme izgubio status standardnog prvog vratara Cityja.

Oni koji su se dosad osvrtali na odluku čileanskog trenera Manuela Pellegrinija uglavnom su kritizirali takvu njegovu odluku, a žestok je u nastupu bio Peter Schmeichel, nekadašnji legendarni danski vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjeren sam da je Hart napravio vrlo malo negativnih stvari. Garantirano ne toliko da zasluži smjenu na vratima", rekao je za Radio BBC Schmeichel, te nastavio:

"Ponekad dobivam dojam kao da je Hart nekoga ubio. Uopće nisam na strani Pellegrinija u ovoj priči. Ne postoji niti jedan valjani razlog za njegov potez, uopće mi nema smisla debatirati o Hartu jer on jedino mora biti na vratima, nigdje drugdje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/gNQVLY0tXqQ

Schmeichel je završio s riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je sjajan vratar. Poseban je, bolji je od mnogih čak i kada ima loš dan. I onda završi na klupi nakon što ništa loše nije napravio. Kako to komentirati?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo