SCENARIJ IZ SNOVA ZA VATRENOG? / Bayern ne želi Perišića, Inter ga odmah šalje u redove engleskog velikana, ali postoji problem

Image
Foto: Profimedia

Ovako na prvu zvuči to dosta dobro, ali pozadina bi mogla biti, eto, problematična

26.7.2020.
20:02
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić sljedeće sezone neće igrati u Bayernu gdje je trenutno na posudbi jer su ovi odbili iskorisiti opciju otkupa njegova ugovora. Međutim, Perišić je nepotreban i u Interu, svom matičnom klubu, ali na koncu ipak nije sve izgubljeno za Vatrenog.

Naime, Inter ga planira odmah poslati na posudbu u Manchester United. Priča je ovakva. Manchester ne želi ostaviti Alexisa Sancheza na posudbi u Interu nakon što se završi osmina finala Europa lige gdje Talijani igraju protiv Getafea, a Inter bi u tom slučaju otkupio Sancheza, odnosno, umjesto novca poslao bi Unitedu Perišića pod račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

11.12.2019, Football UEFA Champions League 2019/2020, , 6. match day, FC Bayern Muenchen - Tottenham Hotspur, in Allianz-Arena Muenchen, Ivan Perisic (FC Bayern Muenchen) streckt das Bein hoch Ball. Football: UEFA Champions League, München, Germany - 11 Dec 2019, Image: 487720749, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pixathlon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Obojica vrijede oko 20 milijuna eura i takav scenarij je moguć, ali postoje dva problema. Prvi je onaj pravni jer transfer bi se vrijedio tek za sljedeću sezonu, a utakmica Europa lige spada u tekuću pa je upitno bi li UEFA to dozvolila. Drugo se problem dotiče Perišića. On je bio meta Uniteda prije nekoliko sezona kada je tamo bio Jose Mourinho, ali upitno je bi li sada bio u planovima Olea Gunnara Solskjaera. Ovako na prvu zvuči to dosta dobro, ali pozadina bi mogla biti, eto, problematična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo