SAUDIJSKI PRINC SE BACIO NA POSAO: / Već pregovara s Barcelonom oko transfera velike zvijezde?

Image
Foto: Mikhail Klimentyev / Sputnik / Profimedia
Image
Foto: Mikhail Klimentyev / Sputnik / Profimedia

Tijekom proteklih tjedana se neprestano se pojavljuju brojne glasine oko velikih nogometnih imena koje on želi dovesti na sjever Engleske, a Brazilac je posljednji koji se dovodi u vezu s Newcastleom

27.5.2020.
16:18
Mikhail Klimentyev / Sputnik / Profimedia
VOYO logo

Dvije i pol godine nakon što je napustio Liverpool Philippe Coutinho mogao bi se vratiti na otok. I to u redove Newcastle Uniteda čiji će vlasnik uskoro postati Saudijski fond za javna ulaganja (PIF) i njegov čelnik princ Mohammed bin Salman, piše Mundo Deportivo.

Image
BARCINO NAJSKUPLJE POJAČANJE IDE KOD VATRENOG? /

Katalonci objavili senzaciju, novi megatransfer na pomolu

Taj medij navodi kako je Bin Salman već započeo pregovore s Barcelonom oko transfera brazilskog veznog igrača koji je lani napustio Barcelonu i otišao na posudbu u Bayern, ali Nijemci ga, čini se, neće kupiti za 120 milijuna eura i tako iskoristiti svoju opciju iz dogovora sa španjolskim velikanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Impresivna lista pojačanja

U posljednje vrijeme neprestano se pojavljuju brojne glasine oko velikih nogometnih imena koje on želi dovesti na sjever Engleske, a u prošlu subotu je njemački Bild objavio kako će mu jedno od prvih pojačanja biti branič minhenskog Bayerna Lucas Hernandez, za kojeg su Bavarci prije dvije godine platili velikih 80 milijuna eura njegovom tadašnjem klubu Atletico Madridu i time je postao njihov najskuplji igrač u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, pisalo se kako u Newcastle Bin Salman namjerava dovesti trenera Mauricija Pochettina koji je prošle godine s Tottenhamom igrao finale Lige prvaka te senegalskog stopera Kalidoua Koulibalyja iz talijanskog velikana Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također se pojavila informacija kako mu je jedan od planova i transfer velškog nogometaša Garetha Balea, nekadašnjeg najskupljeg igrača svijeta, kojeg bi Kraljevski klub rado prodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo