SAPUNICA SE NASTAVLJA: / Iznenađujuće stopiran transfer odbjeglog Dinamovca u Bešiktaš, upleo se još jedan velikan

Image

Odbjegli Dinamov dragulj ima problema s potpisivanjem novog ugovora

7.1.2019.
13:46
VOYO logo

Nakon što je odlučio napustiti zagrebački Dinamo, mladi 17-godišnji reprezentativac BiH Ajdin Hasić dobio je nekoliko zanimljivih ponuda, a na kraju je prihvatio ponudu turskog velikana Bešiktaša. Ipak, čini se da transfer neće biti samo tako odrađen.

"Zainteresirani smo za Hasića, kao i cijeli svijet. Pročulo se za njega, mlad je, ali on prvo mora riješiti spor koji vodi s Dinamom.", rekao je prije par dana izvršni direktor Bešiktaša Safak Mahmutyazıcıoglu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hasić je prema pisanju turskih medija prije par dana već dogovorio suradnju s Bešiktašom i trebao bi potpisati ugovor na pet i pol godina, međutim, turski Fotospor jutros donosi priču o tome da dogovor dvije strane još uvijek nije postignut te da se u cijelu priču upleo i Fenerbahče.

Dinamo ga tužio

Navodno, i čelnici Fenerbahčea žele juniorskog bosanskohercegovačkog reprezentativca, a Hasićev otac je već stigao u Istanbul, međutim realizacija transfera je za sada stopirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, zbog načina na koji je napustio redove Modrih, Dinamo je odlučio tužiti obitelj Hasić. Iz Maksimira tvrde kako su roditelji talentiranog nogometaša prevarili klub i da su iskoristili povjerenje kako bi raskinuli ugovor, iako je novi bio na stolu.

Postupak protiv obitelji Hasić, radi zaštite interesa kluba, pokrenut je pred sudom, a optužuje ih se za krivično djelo prevare i krivotvorenja. Podsjetimo, Dinamo je ocu mladog nogometaša u Banoviće poslao dva ugovora. Jedan je bio o raskidu aktualne saradnje, a drugi papir je bio novi poboljšani ugovor. Na kraju je potpisan samo ugovor za raskid i zbog toga se zagrebački klub smatra prevarenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo