SANCHEZ POSTAJE PROBLEM: / Portugalac je potrošio bogatstvo za Čileanca, a ne zna što bi s njim. Evo i dokaza

Image
Foto: AFP

Za sada je vidljivo da Mourinho nije izvukao najbolje od Sancheza.

6.3.2018.
12:00
AFP
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda u ponedjeljak navečer podsjetili su na stare dane slave kada je na klupi bio veliki sir Alex Ferguson. Gubili su oni 2:0 sve do 55. minute kada je krenuo veliki preokret. Smalling je prvi zabio, a onda je uslijedio pogodak Romelua Lukakua u 76. da bi pobjedu u prvoj minuti sudačke nadoknade fenomenalnim golom osigurao Nemanja Matić.

Promjena pozicije

Ova utakmica još je jednom pokazala veliki problem Josea Mourinha - uloga Alexisa Sancheza u momčadi. Iako se mjesecima nagađalo da će u siječnju prijeći u Manchester City na kraju je Čileanac završio na Old Traffordu. Međutim, od vrhunske forme iz vremena dok je briljirao u Arsenalu nije ostalo ništa. Zabio je samo jedan gol u osam nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je za sada označilo njegov boravak među 'vragovima' je promjena pozicije. Započeo je na lijevom krilu, gdje je igrao i kod Wengera. Mourinho se na to odlučio iako je ove sezone tu senzacionalno igrao Anthony Martial. Dolaskom Sancheza pao je u drugi plan, baš kao i talentirani Marcus Rashford. Osim njih ograničena je uloga i Jessea Lingarda. Jedino tko se popravio od Sanchezovog dolaska je Lukaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predaleko od gola

Čileanac je i u ponedjeljak navečer započeo je susret na omiljenoj strani, ali tamo nije napravio ništa značajno. Zbog toga ga je na poluvremenu Mourinho poslao iza Lukakua. Nakon njegovog udarca Belgijac je zabio. Iako je bio nešto konkretniji s promjenom, to ipak nije njegova najdraža pozicija.

Za sada je vidljivo da Mourinho nije izvukao najbolje od Sancheza, a načinom igre koju forsira teško da će to napraviti. Čilenac igra previše daleko od gola čime je neopasan za suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je više strijelac nego asistent i zbog toga ne bi trebao biti taj koji će kreirati igru. S pozicije iza Lukakua i igrom daleko od gola Portugalac za sada ne dobiva najbolje od Sancheza, a i sam igrač postaje sve nezadovoljniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo