'Nikada u 12 godina nisam doživio takve neugodnosti!'

Članovi uprave Marsonije kluba vrijeđali su me i nasrtali na mene, a cijela organizacija utakmice bila je na vrlo niskoj razini.

21.3.2012.
11:04
VOYO logo

U našem je nogometu uistinu sve moguće pa i to da sudac zbog administrativnih i organizacijskih propusta prijavi – delegata!?

Dogodilo se to na nedjeljnoj utakmici 19. kola Druge HNL Marsonia 1909 – Radnik Sesvete (1:3) u Slavonskom Brodu. Nekoliko članova uprave domaćega kluba odmah nakon završetka utakmice verbalno su napali i vrijeđali suca Željka Frkovića iz Gospića. Uz pratnju policije i redara, Frković je ipak uspio napustiti teren i otići u službene prostorije, no ondje ga je čekalo novo neugodno iznenađenje: "Nikada u 12 godina nisam doživio takve neugodnosti! Članovi uprave domaćega kluba vrijeđali su me i nasrtali na mene, a cijela organizacija utakmice bila je na vrlo niskoj razini. Međutim, delegat je odbio moju primjedbu uvrstiti u zapisnik, stajući tako očito na stranu domaćina! Takav zapisnik nisam želio potpisati i prijavio sam ga HNS-u i kontroloru", rekao je Frković i dodao da su mu poslije susreta svi igrači obje momčadi čestitali na suđenju. Delegat Vjekoslav Zdelar iz Osijeka kaže kako nije vidio napad. Čuo je viku i galamu iz smjera tunela za igrače, ali bio je na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suci su me izvijestili o nekakvom incidentu i kazali da će o tome poslati dopunsko izvješće HNS-u. To je njihovo pravo. Ja u zapisnik nisam mogao staviti nešto što nisam vidio", izjavio je Zdelar, dok predsjednik Marsonije Dubravko Galović potvrdio da je sudjelovao u verbalnom izgredu jer "ne dopušta da ga netko pravi budalom".

"Što je očekivao Frković, da ćemo ga gladiti? Poslani su u Slavonski Brod da nas pokradu jer da smo pobijedili pobjegli bismo radniku na šest bodova, a Sesvećani očito ne smiju ispasti. Sve je izvedeno vrlo perfidno. Naravno da je kontrolor stao na stranu sudaca. Dovoljno je pogledati kako se preziva (Mamić, nap.a.)", rekao je Galović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo