SAMO JEDAN MALI PODSJETNIK KOLIKO JE RAKITIĆ UISTINU VELIK IGRAČ: / Objavljen gotovo nevjerojatan podatak o legendarnom Vatrenom

Image

Od dresa s kvadratićima oprostio se kada je početkom ove sezone stigao u Sevillu kako bi se, kako je rekao, potpuno posvetio klupskim obvezama

4.5.2021.
16:14
VOYO logo

Donedavni hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (33) u ponedjeljak je protiv Athletic Bilbaa odigrao 150. prvenstvenu utakmicu za Sevillu a ukupno 350. u prvenstvu Španjolske, izvijestio je klub u utorak.

Rakitić je proveo na travnjaku 68 minuta u domaćem porazu 0-1 od momčadi iz Baskije čime je četiri kola prije kraja prvenstva četvrtoplasirana Sevilla posustala u utrci za naslovom prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskom veznom igraču to je bila ukupno 350 utakmica u španjolskom prvenstvu, od čega je 200 nastupa upisao za Barcelonu a 150 za Sevillu.

Image
Image

Ivan Rakitic of Sevilla CF during the La Liga match between Sevilla FC and Atletico de Madrid at Estadio Sanchez Pizjuan in Sevilla, Spain. Sevilla FC v Atletico De Madrid - La Liga, Spain - 04 Apr 2021,Image: 603538928, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no

Uskoro i 200 za Sevillu

Rakitić je u siječnju 2011. godine došao iz njemačkog Schalkea u Sevillu pa u lipnju 2014. prešao u Barcelonu. U rujnu 2020. vratio se u Sevillu te je standardni član udarne postave. Prošli mjesec je izjavio kako se nada ostanku u klubu do kraja ugovora koji istječe 30. lipnja 2024. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je u svim natjecanjima za taj andaluški klub nastupio u 195 utakmica, a kako su do kraja sezone ostale samo četiri okrugli broj od 200 nastupa trebao bi dosegnuti odmah na početku iduće sezone.

Ivan Rakitić je s Hrvatskom reprezentacijom osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, a od dresa s kvadratićima oprostio se kada je početkom ove sezone stigao u Sevillu kako bi se, kako je rekao, potpuno posvetio klupskim obvezama. U reprezentaciji je imao status dokapetana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo