SAMMIROV POVRATAK U MAKSIMIR BIO BI JEDAN OD NAJTEŽE OBJAŠNJIVIH TRANSFERA: / 'Neće stajati Dinamo milijune, ali...'

Image

'Otprilike kao da rokerima na tulum dovedete pijanista koji je će ih zabavljati Bachom i Mozartom'

25.5.2018.
23:24
VOYO logo

Sammir je blizu Dinama, svog trećeg povratka u Maksimir. Barem ako ćemo vjerovati pisanju Sportskih novosti. Novinar koji već godinama pratio Dinamo ističe:

"Dogodi li se, a puno toga ukazuje da će se dogoditi, bit će to jedan od najteže objašnjivih transfera. Barem igrački, nogometno. Otprilike kao da rokerima na tulum dovedete pijanista koji je će ih 'zabavljati' Bachom i Mozartom. Eto, Nenad Bjelica u Maksimiru želi stvoriti discipliniranu, trkački i agresivnu momčad, a jedan od važnih igrača trebao bi biti Sammir?", opisuje autor teksta i piše kako "iz Lokomotive stiže ponajveći talent hrvatskog nogometa Lovro Majer, umjesto da dobije u ruke uzde Dinamove kreative trebat će se za minutažu natjecati sa - Sammirom?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

SAMMIR SE VRAĆA U DINAMO!? Senzacija iz Maksimira, Filho već do kraja ovog tjedna potpisuje ugovor

Neki izvori kažu da Sammir ovog puta neće modre stajati milijune, kao kad se vratio prije godinu i pol dana. Dinamo mu, javlja SN, sprema ugovor po učinku, po broju odigranih utakmica. Treću sreću Sammir bi u klubu za kojeg je nastupao od 2007. do 2014. godine, a i lani prije no što je zbog nesporazuma i loše komunikacije sa trenerom Ivajlom Petevim napustio Dinamo, mogao službeno početi tražiti već ovoga tjedna...

BIVŠI DINAMOVAC UPAO U PROBLEME: Sammir poludio na vodstvo kineskog kluba, vratio se u Brazil i čeka odluku Fife

Dalo se ovo naslutiti iz nedavnog intervjua kojeg je u Brazilu rođeni ofenzivni veznjak dao nedavno istom izvoru kada je iz njegovih rečenica izvirala želja za povratkom u klub s kojim je osvojio sedam naslova prvaka Hrvatske i četrnaest trofeja ukupno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo