SAMMIR U SLAVNOM BRAZILSKOM KLUBU? / Bivši hrvatski reprezentativac pred potpisom za velikana koji je dao Pelea i Neymara

Image
Foto: AFP, Slavko Midzor/PIXSELL

Posljednji Sammirov klub bio je kineski Wuhan Zall

30.8.2018.
12:21
AFP, Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Bivši nogometaš zagrebačkog Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije Sammir snimljen je u srijedu u brazilskom klubu Santos u kojem je razgovorao s izvršnim direktorom Ricardom Gomesom. On je, doduše, kasnije tijekom konferencije za medije kazao da sa Brazilcem koji je nastupao za Vatrene nije razgovarao o transferu koji bi se dogodio sada, no Sammir u klubu koji je svijetu dao Pelea, Neymara i mnoge velikane, sigurno nije bio bez razloga. A trenutačno nema klub za koji nastupa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kineski Wuhan Zall je posljednji klub čiji je dres Sammir nosio, a globoesporte.globo.com, koji i donosi priču o njemu u Santosu, prenosi i riječi Ricarda Gomesa koji ističe:

Ideja za nešto kasnije

"To je ideja, ali je teško reći je li sada ostvariva. On je i dalje igrač Wuhana pa će biti teško. To je ideja za budućnost, prosinac ili siječanj. Sammir može ostati i trenirati za povratka u formu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što u Santosu čekaju jest potvrda da je Sammir slobodan igrač. Raskid ugovora je zatražio zbog kašnjenja plaća, a brazilski klub 'važe' ponuditi mu suradnju ili ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo