SAMMIR OTKRIO DA SE MOGAO TREĆI PUT VRATITI U DINAMO I REKAO GDJE JE ZAPELO: / 'Zbog toga će Bjelica za mene uvijek biti mali trener'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Sammir je trenutno član hrvatskog prvoligaša Lokomotive

11.6.2020.
21:47
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Poznati brazilski nogometaš s hrvatskom putovnicom, 33-godišnji Sammir, gostovao je u A1 Nogometnom Podcastu gdje je govorio o svojoj karijeri, u kojoj je čak osam godina proveo u zagrebačkom Dinamu čiji je najtrofejniji igrač.

Za Dinamo je igrao u dva navrata, prvi put od 2007. do 2014. godine, a drugi put 2017.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić ga htio

Sammir, koji je trenutno član Lokomotive, je u neformalnom razgovoru otkrio i da se mogao vratiti i treći put na Maksimir, kada je trener bio Nenad Bjelica, no to se nije ostvarilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj
Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Nenad Bjelica

"To puno ljudi ne zna, ali ja sam se mogao vratiti i treći put. Kada sam se vratio iz Kine razgovarao sam sa Zdravkom (Mamićem op.a.) koji mi je rekao da me želi, a onda mi je i Bjelica rekao da me želi, ali mi se nakon toga nisu javili", otkrio je Sammir i nastavio:

Igrao za Vatrene

"Zdravko me nazvao kasnije i rekao mi da ga bojkotiraju u klubu i da me Bjelica ne želi. Zato će on uvijek za mene on biti mali trener jer mi to nije mogao reći u lice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sammir je bio i član hrvatske reprezentacije od 2012. do 2014. godine s kojom je nastupio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Za Vatrene je nastupio sedam puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo