tragedija na nebu / Sammir oplakuje svog prvog trenera iz Brazila, Jonas poznavao trojicu poginulih igrača: 'Beskrajno sam tužan'

Image

'Nikad neću zaboraviti sreću koju si izazvao kod mene kad si me pozvao da zaigram za prvu momčad Atletico Paranaensea', izjavio je utučeni Sammir

29.11.2016.
17:52
VOYO logo

Čarter zrakoplov s 81 putnikom, među kojim su bila 22 igrača brazilskog Chapecoensea koji su putovali na finale južnoameričkog kupa Copa Sudamericana, sunovratio se i udario u planinu u Cerro Gordu. 

Image
sportski svijet zavijen u crno /

U zrakoplovnim nesrećama poginulo više od 400 sportaša i članova stručnih stožera

Image
sportski svijet zavijen u crno /

U zrakoplovnim nesrećama poginulo više od 400 sportaša i članova stručnih stožera

Sportski svijet ostao je u šoku, a cijeli dan javljaju se poznate ličnosti koji izražavaju sućut obiteljima poginulih, kao i navijačima brazilskog kluba čiji su igrači stradali.

Jedan od njih je i član kineskog Jiangsu Suninga i bivši igrač Dinama Sammir. Njegov prvi trener iz doba kad je počinjao karijeru u Atletico Paranaenseu Mario Sergio Pontes de Paiva, također je bio u avionu i poginuo je u nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek ću te pamtiti. Nikad neću zaboraviti sreću koju si izazvao kod mene kad si me pozvao da zaigram za prvu momčad Atletico Paranaensea. Imao sam 16 godina i bio sam najsretniji na svijetu. Neka te Bog zagrli, prijatelju. Hvala, hvala, hvala", napisao je Sammir na društvenim mrežama. 

2004. godine Sammir je bio talentirani član juniorske momčadi Atletica iz Mineira, kluba koji je tada dugovao Paranaenseu velik novac, koji su kompenzirali puštanjem Sammira u njihove redove. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tamo sam napravio prve korake, bio je to moj nogometni početak. Nikad neću zaboraviti te dane", rekao je utučeni Sammir. 

Jonas poznavao trojicu igrača 

Utješnu poruku u Brazil je poslao i Jonas, još jedan Brazilac koji trenutno nosi modri dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Užasno se osjećam. Čim sam čuo vijest o rušenju aviona, slutio sam najgore. Evo, sad sam čitao na brazilskim portalima kako je u Brazilu proglašeno tri dana žalosti zbog tragične pogibije. U tom avionu bilo je troje mojih prijatelja s kojima sam dijelio svlačionicu. Lucas Gomes, Marcelo Augusto i Arthur Maia. Svo troje bili su veliki profesionalci, sjajni i karakterni ljudi s kojima je bilo zadovoljstvo dijeliti svlačionicu. Beskrajno sam tužan", izjavio je Jonas. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo