'Samljet ćemo Gruziju za Dragu!'

'Još smo u šoku, zabrinuti smo i bit ćemo u šoku dok se ne probudi.

26.5.2011.
19:30
VOYO logo

Počela je 'operacija Gruzija', možda i najvažnija utakmica Slavena Bilića u ovom mandatu. Bilo koji rezultat osim pobjede sasvim bi ugrozio odlazak Hrvatske na EURO 2012., stoga je logična velika želja i nestrpljenje koje je prisutno u taboru hrvatske reprezentacije uoči obračuna s Gruzijcima.

Hrvatski izbornik ni ovoga puta ne može računati na udarni sastav. Ozljede su poprilično razrijedile njegov kadar, ali nema kukanja. Ohrabrujuća je spoznaja da su napadači, pogotovo oni iz drugog plana (Mandžukić, Jelavić, Perišić) u velikoj formi što je zalog velikog optimizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Problemi jesu, ali nema kukanja. Nas problemi prate još od trenutka kad je Eduardo slomio nogu. Od tada stalno... Hm, malo je to previše. Neuspjeh odlaska na Svjetsko prvenstvo dao nam je privilegij da širimo kadar. Siguran sam da ćemo u kvalitetnom stanju istrčati protiv Gruzije. Petrićev oporavak nije išao onako kako smo se nadali, zato smo zvali Klasnića", objasnio je Bilić.

Izbornik je potom raščlanio Gruziju naglasivši da igra jako kvalitetan bunker, no sve će ponajprije, kaže Bilić, ovisiti o nama. Potom se osvrnuo na ono što je šokiralo i potreslo cijelo reprezentativno okruženje - nesreću Drage Gabrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još smo u šoku, zabrinuti smo i bit ćemo u šoku dok se ne probudi. S druge strane, to će nam biti motiv, da zbog Drage sameljemo Gruziju", zaključio je Bilić.

"Čujem da ga bude, to je super. Svi smo bili šokirani kada smo čuli tu vijest, molimo se za njegov oporavak", rekao je najbolji igrač belgijskog prvenstva i domaći dečko Ivan Perišić, koji je ponudio recept za Gruziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo napasti od prve minute, sve učiniti da ostavimo ta tri boda u Splitu. Lijepo je što nakon ovoliko godina igramo u Splitu, uvjeren sam da će biti odlična atmosfera. Gruzija teško gubi, igra organiziranu obranu. Najvažnije je što prije zabiti prvi gol", zaključio je bivši junior Hajduka kojeg su nevjerojatno olako pustili s Poljuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Vezani članci:

arti-201105260428006 arti-201105260872006 arti-201105250953006 arti-201105250639006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo