SAM SEBI SKOČIO U USTA: / Mats Hummels svojedobno govorio kako ga Bayern nikad neće imati

Image
Foto: AFP, TOBIAS SCHWARZ

Kapetan Borussie Dortmund Mats Hummels odlučio je napustiti klub i prijeći u redove velikog rivala Bayern Munchena.

29.4.2016.
11:12
AFP, TOBIAS SCHWARZ
VOYO logo

U Dortmundu ističu da će odluka hoće li pustiti 27-godišnjeg stopera ovisiti o tome hoće li Bayern ponuditi odgovarajuću odštetu. Zasad, međutim, nikakva ponuda iz Münchena nije stigla. Također, Borussia podsjeća da Hummels u aktualnom ugovoru, koji vrijedi do ljeta 2017. godine, nema odštetnu klauzulu.

Negodovao prilikom odlaska Goetzea i Lewandowskog

Hummels je svojom odlukom o napuštanju Borussie šokirao sve navijače ovog slavnog njemačkog kluba. Tim više što je ovaj njemački reprezentativac svojedobno negodovao kad je Gotze 2013. godine odlučio otići u Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razumijem to. Svi smo iznenađeni zbog toga. Ne vjerujem da se radi o sportskim razlozima. Super se slagao s nama i baš sam iznerviran što odlazi i što se odlučio na odlazak u Bayern", rekao je tada Hummels, koji je slično prokomentirao i za odlazak drugog igrača Borussije i Bayern, Roberta Lewandowskog 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne zanima me osvajanje osam naslova'

"Ne zanima me osvajanje osam naslova, više volim raditi neke druge, specijalne stvari s Borussijom. Lewi želim sreću, kao i Gotzeu, ali mene Bayern neće imati. Novac nije sve u životu."

Hummels je u Borussiju stigao iz Bayerna 2009. godine za nešto više od 4 milijuna eura, a s Borussijom je osvojio dva naslova prvaka, kup, dva superkupa i igrao finale Lige prvaka u kojem je izgubio upravo od Bavaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo