Šaljivi Šuker nasmijao Brazilce novom provalom

'Kad bi se prvenstvo igralo na Playstationu, bili bismo prvaci svijeta', objasnio je novinarima u Brazilu predsjednik HNS-a Davor Šuker.

9.6.2014.
21:16
VOYO logo

Kako donosi Terra i ostali brazilski mediji, svi su shvatili predsjednika našeg nogometnog saveza kao šaljivog tipa. Šuker se uskoro uozbiljio i zanimljivo ustvrdio:

"Naravno da je Brazil favorit, favoriti su i za osvajanje titule prvaka svijeta. No, imamo i mi šanse jer nemamo što izgubiti i to će biti najveća utakmica u povijesti naše reprezentacije. Brazil je najuspješnija nogometna nacija, domaćin je i pred očima milijardi ljudi diljem svijeta imat ćemo priliku igrati protiv njih. Ima li veće stvari od toga?", pitao se čelni čovjek hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš se vjerojatno njegovi suigrači iz generacije 1998 i ne bi složili, a i nama se čini da su utakmice protiv Francuske i Nizozemske tog ljeta u Francuskoj imale puno veću težinu. Ovo je samo otvaranje, za kojeg Šuker pojašnjava:

"Ne igra nam Mario Mandžukić, ali siguran sam da će svi ostaviti srce na terenu i dati 150 posto od svojih mogućnosti. Ako Brazil nas podcijeni, to će im se vratiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šukerovi favoriti za naslov su Brazil, Argentina, Njemačka i Engleska, a BiH, Belgiju i našu reprezentaciju je stavio kao reprezentacije koje mogu iznenaditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo