SALAH NA NASLOVNICAMA, ALI ON JE NEOPJEVANI HEROJ LIVERPOOLA: / 'Pep bi ga želio u Cityju. Chelsea, United i Real bi ga htjeli imati'

Image
Foto: AFP

Liverpool sjajno gura ove sezone, a uz Egipćanina Salaha, najbolji igrač Redsa je Roberto Firmino

1.5.2018.
9:42
AFP
VOYO logo

Mohamed Salah ukrao je sve naslovnice nakon Liverpoolovih pobjeda ove sezone, i to sasvim zasluženo. Ali neopjevani heroji uspjeha Redsa je Brazilac Roberto Firmino. Pouzdani 26-godišnji napadač stigao je u Englesku iz njemačkog Hoffenheima i brzo pokazao svoj značaj za igru Jurgen Kloppa.

ZA STEVENA GERRARDA NEMA NI TRUNKA SUMNJE: ‘Mohamed Salah je najbolji igrač svijeta’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool se nalazi pred finalom Lige prvaka, trenutačno je treći u engleskoj Premier ligi, a Firmino je sudjelovao u postizanju 42 gola ove sezone u svim natjecanjma - sveukupno to je 27 golova i 15 asistencija u 50 utakmica. Samo je Salah sudjelovao kod više zgoditaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da njegove igru ni slučajno ne prolaze ispod radara, pokazao i Garry Neville. Bivši legendarni branič Manchester Uniteda, a sada stručni komentator na Sky Sportsu. Stavio je Firmina u najbolju jedanaestorku ove sezone u Premier ligi, a iako je Sergio Aguero bio bolji u službenom izboru, Neville je siguran u svoj odabir.

"Pep (Guardiola) želio bi ga u Cityju, Chelsea bi ga želio, Manchester United bi ga želio i Real Madrid. On je katalizator Liverpool. Jednako je važan kao i Salah ove sezone", objasnio je Neville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salah, Firmino i njihov partner u napadu Sadio Mane zabili su čak 56 od 80 golova u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo