Bosanci propustili povijesnu priliku: 'Šteta, da je bilo poštenije suđenje...'

Nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine vratili su se u petak sa Svjetskog prvenstva u Brazilu, a njihov izbornik Safet Sušić prokomentirao je na sarajevskom aerodromu nastup Zmajeva.

27.6.2014.
17:17
VOYO logo

"Ipak, postigli smo četiri gola, isto toliko primili, osvojili smo tri boda, i uz malo više sreće i malo bolje igre vjerovatno bismo se i danas nalazili u Brazilu. Željeli smo da prođemo prvi krug, trebalo nam je malo i sreće, poštenije suđenje, a i naše bolje igre. Zaista nismo htjeli ovako kratko ostati u Brazilu. Bez obzira na to što nas je sudija oštetio, mislim da nismo odigrali onako kako naša ekipa može", izjavio je Sušić.

Pape smatra da je njegova reprezentacija zaslužila mjesto u prvih 16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali, to je nogomet, ispale su i daleko bolje reprezentacije od nas. Može nam biti neka utjeha da su jedna Španjolska, Italija, Engleska ili Portugal ispali, iako su možda igrali i slabije od nas. Šteta, jer tko zna kada će nam se ponovo pružiti prilika da odemo na svjetsko prvenstvo".

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je u povijesnom debitantskom nastupu na Svjetskom prvenstvu upisala jednu pobjedu i dva poraza, te završila na trećem mjestu grupe F s bodom manje od drugoplasirane Nigerije. AI malo im je falilo, kad se samo sjetimo one Džekine šanse za 1:1 u posljednjim minutama utakmice s Nigerijom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo