SAD VRIJEDI 20 MILIJUNA EURA: / Čudesna priča napadača iz Prilepa koji preko Zaprešića i Sicilije stiže u Premier ligu

Image
Foto: AFP, CARLO HERMANN

Ilija Nestorovski je makedonski napadač dobro poznat Hrvatima.

20.2.2017.
11:10
AFP, CARLO HERMANN
VOYO logo

Klub sa Sicilije platio ga je samo pola milijuna eura, a sad bi mogao zaraditi čak 40 puta više. Nestorovski je s devet golova u 25 nastupa zainteresirao Everton. Momčad Ronalda Koemana traži zamjenu za Romelua Lukakuka, Everton je spreman ponuditi najmanje 20 milijuna eura za 26-godišnjeg napadača iz Prilepa.

Prate ga Everton, Atletico i Napoli

Izaslanik Evertona bio je na utakmici Juventusa i Palerma u kojoj su Torinezi slavili 4:1, a Nestorovski nije uspio zabiti protiv Stare dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukaku je tri godine u Evertonu, gdje je stigao iz Chelsea, ove sezone najbolji je strijelac "toffeesa" sa 17 golova, a "bluesi" ga žele vratiti za 35 milijuna eura. U tom slučaju, odšteta od 20 milijuna ne bi predstavljala nikakav problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi bi mogli dobiti konkurenciju u Atletico Madridu, jer Diego Simeone voli borbene igrače, a Nestorovski je upravo takav tip, koji "grize" na terenu. I zabija, dakako. Za njega se, otkrio je gazda kluba Maurizio Zamparini, ove zime zanimao i Napoli.

Palermo se bori za ostanak, treba mu Nestorovski

Hiroviti Zamparini, poznati i kao "žderač trenera", jer ih je samo u proteklih 12 mjeseci promijenio čak osmoricu ns klupi, ipak se nije želio odreći Nestorovskog s kojim ima još izgleda za spas prvoligaškog statusa. Palermo je 16. na ljestvici, osam bodova od sigurne zone i pokušat će se u preostalih 13 kola izboriti ostanak u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo