SAD SU MU DOBRI I UNITEDOVI OTPACI: / Mourinho potpuno izgubio kompas

Image
Foto: AFP

Engleski prvak Chelsea je u panici, Mourinhova momčad doživjela je protiv Evertona ovog vikenda i treći poraz u pet utakmica.

14.9.2015.
14:39
AFP
VOYO logo

Španjolac više nije ni u kakvim kombinacijama u Manchester Unitedu, Louis van Gaal ne računa na Valdesa. Na Old Trafford vratio se David De Gea, nakon što je umalo zavšrio u Realu, a Crveni vragovi kupili su i Sergija Romera, pa za bivšeg Barceloninog vratara tu više "nema kruha".

Chelsea ima problema s vratarima

Neočekivano bi Valdes mogao ostati na Otoku i preseliti u London. Chelsea ima problema s vratarima. Čech je prodan Arsenalu, Courtois se ozlijedio, a Begović je u zadnje dvije utakmice primio šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourihno je svjestan da mu titula klizi iz ruku, ukoliko se nešto dramatično ne promijeni. Trenutačno je Chelsea na sramotnom 17. mjestu, sa samo četiri boda, dok su lani u isto vrijeme imali 11 bodova više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doveli i Falcaa

Portugalac je iz Manchester Uniteda je već dovodio Van Gaalove "otpatke", vjerujući u njihovo uskrsnuće na Stamford Bridgeu. Tako je ovog ljeta stigao i Falcao, kolumbijski napadač koji se nije naigrao u Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo