SAD ĆE TEK NASTATI KAOS U REALU: / Zidane doznao da ima 'krticu' pa podivljao. Tajna informacija procurila u medije

Image
Foto: Profimedia

Francuz još uvijek nije otkrio koji je točno nogometaš dao informaciju medijima

17.4.2020.
9:48
Profimedia
VOYO logo

Trener Real Madrida, Zinedine Zidane, okupio je prije nekoliko dana cijelu svoju momčad na konferencijskom videopozivu kako bi se raspravljalo o nastavku sezone, o načinu treniranja kao i o osobnim problemima igrača.

Problem je u tome što je sastanak trebao ostati u potpunosti tajan i za njega su trebali znati samo Zidane i igrači, a nekoliko sati nakon sastanka informacija o videokonferenciji misteriozno je dospjela u medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid CF's Zinedine Zidane during La Liga Real Madrid v FC Barcelona football match at San Bernabeu stadium in Madrid, Spain, March 1, 2020. Real Won 2-0., Image: 502260226, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Manu R.B./AlterPhotos/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zidane je zbog toga podivljao na cijelu jer jako pazi na to što će izaći u medije i na koji način, a ovaj sastanak sigurno nije trebao biti tema u medijima. Francuz još uvijek nije otkrio koji je točno nogometaš dao informaciju medijima, ali ako otkrije onda je ovaj sigurno nagrabusio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo