Problematična talijanska zvijezda uhvaćena u 'elementu'

Napadač Liverpoola Mario Balotelli je, nakon poraza od Chelsea (1:2), viđen u noćnom izlasku.

10.11.2014.
21:05
VOYO logo

Balotelli je, dolaskom u Liverpool, od engleskih medija i navijača označen kao zamjena za sjajnog urugvajskog napadača Luisa Suareza, koji je prešao u Barcelonu. Međutim, Balotelli se i nije baš iskazao. Talijanski napadač do sada je odigrao devet utakmica u engleskom prvenstvu, a postigao je nula pogodaka. U svim natjecanjima postigao je svega dva gola u 14 utakmica, što je slab učinak. Tako navijači Redsa već pomalo gube strpljenje s talijanskom zvijezdom koja ponekad ostavlja dojam kao da više razmišlja o provodima nego o nogometu.

Kada je trener Liverpoola Brendan Rodgers "ganjao" Balotellija, mnogi su ga upozoravali na Balotellijevo često kršenje discipline. Trener Redsa se na to oglušio, htio je samo dovesti igrača koji je sposoban zamijeniti Suareza, igrača sa velikim talentom. Balotelli ima talent, ima znanje, ali ima i veliku volju za izlascima i čestim kršenjem klupskih disciplina, zbog čega i nije baš omiljen profil sportaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/sF1SCmDh1oE

Ali, očito to njega baš i ne dira. Jer, Balotelli je ponovno viđen u "elementu". Naime, samo nekoliko sati nakon poraza od Chelsea na Anfieldu (1:2), Balotellija su engleski novinari uhvatili u noćnom izlasku, a Talijan je napustio klub oko 04:30 sati ujutro . Talijanski mediji sa dosta skepse su popratili Balotellijevo pozivanje u reprezentaciju Italije za nadolazeći kvalifikacijski dvoboj protiv Hrvatske predstojeće nedjelje. Talijanski izbornik Conte odlučio je dati šansu Balotelliju da se dokaže protiv Hrvatske, a samim time i pokaže kao normalan sportaš, ne kao problematičan nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo