S JUGA NA SJEVER: / Vatreni se seli u sklopu razmjene igrača?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Povremeni hrvatski reprezentativac Ivan Strinić ove će zime vjerojatno potražiti novog poslodavca. U Napoliju u koji je došao u siječnju ove godine u potpunosti je u drugom planu.

28.12.2015.
16:30
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Strinić je na San Paolo došao iz ukrajinskog Dnjipra kojem je pripalo šest milijuna eura odštete. U novom se klubu, međutim, 28-godišnji lijevi bek nije snašao, pa je tako ove sezone skupio samo pet nastupa, ali nijedan u Seriji A.

Za Hrvatsku 33 puta

Njegovoj bi avanturi u Napoliju ove zime mogao doći kraj, ali čini se da neće napustiti Apeninski poluotok. Naime, u razgovoru za Radio Crc predsjednik Sampdorije Massimo Ferrero je iskazao spremnost da dovede Strinića u svoj klub u sklopu zamjene igrača. U tom bi slučaju prema Napulju krenuo Vasco Regini, dok bi se Strinić preselio u Genovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treneru Napolija Mauriziju Sarriju se sviđa Regini, a ja ne bih imao ništa protiv da u zamjenu za njega dobijemo Strinića. On bi pronašao svoje mjesto u Sampdoriji", izjavio je Ferrero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strinić je dosad ubilježio 33 nastupa za hrvatsku reprezentaciju, a posljednji je put dres nacionalne momčadi nosio u rujnu prošle godine u prijateljskoj utakmici protiv Cipra. Novi izbornik Ante Čačić na poziciji lijevog bočnog preferira Josipa Pivarića, tako da Striniću neće biti lako izboriti nastup na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo