RUSKI NAPADAČ OTKRIO ŠTO JE MISLIO O VIDINOM I VUKOJEVIĆEVOM VIDEU: / 'Htio sam istrčati van i zakucati Vidu u pod!'

Image
Foto: AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV
24.7.2018.
9:10
AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV
VOYO logo

Nakon pobjede nad Rusijom, Domagoj Vida, jedan od heroja te pobjede i Ognjen Vukojević, tada član stožera reprezentacije i bivši Vidin suigrač iz kijevskog Dinama snimili su video kojim su pobjedu na Rusijom posvetili Ukrajini.

Kontroverzni pozdrav

“Slava Ukrajini” viknuo je Vida u jednom dijelu videa, fraza je to koju najčešće koriste ukrajinski nacionalisti, a korištena je i kao slogan za vrijeme ukrajinske revolucije. Vida je za Dinamo Kijev igrao od 2012. do 2018. godine kad je preselio u turski Bešiktaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skaut za Balkan

“Ova pobjeda je za Dinamo i za Ukrajinu”, dodao je Vukojević, bivši hrvatski reprezentativac i legenda Dinamo Kijeva. Danas radio kao skaut Dinamo Kijeva za Balkan. Reakcija javnosti na ovu objavu je jasno podijeljena u Rusiji i Ukrajini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetio se incidenta

Nedavno se za službene stranice Zenita iz Sankt Petersburga tog incidenta prisjetio Artem Džjuba jedan od najistaknutijih ruskih pojedinaca na Mundijalu i strijelac tri pogotka.

Htio napasti Vidu

"Imao sam podijeljene osjećaje. S jedne strane Hrvati su me impresionirali svojom ustrajnošću. Svi su mislili da će ih Engleska pregaziti, ali oni su prošli dalje. Ali zbog Vide i Vukojevića i njihovog videa smo se pošteno razljutili u autobusu. Moja prva reakcija je bila ta da sam htio istrčati van i zakucati Vidu u pod. Onda se sve smirilo. Oni su se ispričali tako da više ništa ne zamjeram Vidi, on nije znao što radi", izjavio je Džjuba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo