RUSKI MEDIJI UDARILI PO SVOJIMA NAKON ISPADANJA IZ EUROPE: / Poraz Krasnodara na Maksimiru odjeknuo je u Rusiji

Image

Ruska Gazeta nije imala toliko velike kritike za Krasnodar, napisali su da je ruski klub bio približno dobar na terenu kao i Dinamo te da su imali realne šanse za pobjedu

26.2.2021.
9:10
VOYO logo

Drugi put u tri sezone Dinamo će igrati u osmini finala Europske lige! Nakon pobjede 3:2 u Rusiji prošli četvrtak, Krasnodar je pao večeras i u uzvratu 1:0 zahvaljujući golu Mislava Oršića iz 31. minute, na asistenciju Kristijana Jakića.

Dinamo je u prvoj utakmici, odigranoj prije sedam dana u Rusiji, stekao veliku prednost, a potom u uzvratu mudrom igrom potvrdio prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da je ispadanje posljednjeg ruskog predstavnika u Europi izazvalo reakcije u Rusiji, za koju se smatra da ima dosta kvalitetnu ligu. Najkritičniji su bili u Sport Expressu.

"Krasnodar je posljednji ruski klub eliminiran iz Europe. Ovo nije bila naša sezona“, piše Goša Černov za Sport Express u tekstu koji je više kritika cjelokupnom izostanku razvoja ruskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije problem izgubiti ili ispasti, problem je stajati na mjestu. Utakmica protiv Hrvata ubila nam je svaku nadu. Neki će reći da je to nesreća, a neki da je to ipak postalo pravilo. Zastrašujuće je shvatiti da je neuspjeh postao pravilo“, zaključuje se u tekstu.

Image
ZAGREBAČKI MANGUPI U UGLEDNOM DRUŠTVU: /

'Dečki imaju baš taj bezobrazni domaći štih, drski su i ne boje se nikog'

Image
ZAGREBAČKI MANGUPI U UGLEDNOM DRUŠTVU: /

'Dečki imaju baš taj bezobrazni domaći štih, drski su i ne boje se nikog'

Depresija

Ruska Gazeta nije imala toliko velike kritike za Krasnodar, napisali su da je ruski klub bio približno dobar na terenu kao i Dinamo te da su imali realne šanse za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal Sports.ru navodi: "U Zagrebu se dogodilo nešto gore od primljenog pogotka. Izgleda da nitko nije slušao Musajeva“. Poanta ovog teksta je dokaz da igrači i trener nisu na istoj valnoj dužini te da je Musajev izgubio autoritet.

Playmaker24.ru navodi kako je ruski klub svoju prvu šansu stvorio tek krajem prvog dijela i da je to njihova okrutna realnost

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Generalno, to je bilo depresivno izdanje ruskog nogometa. Vjerojatno opet uzrok poraza leži u treniranju. Ukratko, ova momčad nije bila spremna za knockout fazu Europske lige“, navodi ruski portal.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo