RUSKI HULIGAN UHIĆEN ZBOG POKUŠAJA UBOJSTVA: / Na Euru 2016. od Engleza je napravio invalida! Prijeti mu 15 godina zatvora

Image
Foto: Screenshot

Trideset i jednogodišnji Rus, kojem se ne navodi ime, optužen je za pokušaj ubojstva navijača Portsmoutha

23.2.2018.
7:30
Screenshot
VOYO logo

Ruski nogometni huligan, koji je osumnjičen da je ljeta gospodnjeg 2016. godine pokušao usmrtiti engleskog navijača u Marseilleu tijekom Europskog prvenstva, uhićen je na minhenskom aerodromu kad se uputio na utakmicu svoga Spartaka protiv baskijskog Bilbaoa koji su igrali u četvrtak, javlja britanski tabloid Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠOKANTNE SNIMKE IZ MARSEILLEA: Krvoločni i organizirani Rusi iživljavaju se na Englezima

Trideset i jednogodišnji Rus, kojem se ne navodi ime, optužen je za pokušaj ubojstva navijača Portsmoutha, 51-godišnjeg Andrewa Bachea. On se sumnjiči da je Engleza udario u glavu željeznom šipkom uoči utakmice Rusije i Engleske, nakon čega je nesretni navijač ostao paraliziran na lijevoj strani tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka policija uhitila je Rusa na osnovu međunarodne tjeralice koju su za njim izdale francuske vlasti krajem prošle godine. Inače, francuska policija mjesecima je tražila osumnjičenog i na kraju će ga ipak moći procesuirati. Uhićenom ruskom nogometnom huliganu prijeti i do 15 godina zatvora u Francuskoj.

Inače, ruski huligani su na EP-u 2016. godine izazvali pravi kaos, pokazavši kako su trenutno najjača huliganska sila u Europi, kako im nitko nije ravan. Iako su Rusi bili malobrojniji u odnosu na Engleze, pokazali su da su krvoločniji, spremniji i puno organiziraniji od svojih engleskih suparnika koji su im nekad bili navijački idoli, a koje su odlučili oni osobno spremiti u ropotarnicu huliganske povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusi su se sukobili s Englezima u marsejskoj "Staroj luci". Iako su Englezi bili brojniji, to nije spriječavalo ratoborne, dobro huliganski i sportsko utrenirane Ruse da ih napadaju kako znaju i umiju. Rusi spadaju u jednu od nabrutalnijih i nadominantnijih huliganskih sila u Europi, a to su u Marseilleu i pokazali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malobrojniji ruski nogometni huligani zalijetali su se među Engleze izazivajući tučnjavu, ali nisu nalazili na zainteresirane jer Englezi su se uglavnom povlačili. One koji nisu bili dovoljno brzi, Rusi su doslovno gazili na podu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri tome se ni najmanje nisu zamarali što njih više tuče, primjerice, samo jednog Engleza, kojeg su nakon toga bacili u more, ili kada se skupina Rusa iživljava na dva Engleza koji su onesviješteni ležali na podu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi, s druge strane, već godinama u navijačkom svijetu ne predstavljaju strah i trepet kao što je to bio slučaj 80 – ih godina u Europi. Oni sad uglavnom putuju u velikom broju na susrete reprezentacije, ali to se uglavnom svodi na “osvajanje” trgova i ispijanje velikih količina piva uz glasnu pjesmu. I to je to. Rusi, s druge strane, znaju putovati na stotine kilometara samo kako bi se potukli sa svojim suparnicima. Bez obzira igrao njihov klub ili reprezentacija ili ne. Ovako to rade zloglasni ruski huligani:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo