Hrvatski 'broj 1' junak dana u dalekoj Rusiji!

19.11.2012.
8:37
VOYO logo

Ni Samuel Eto'o, koji je u 86. minuti dobio žuti karton, nije uspio matirati Pletikosu, kao niti njegovi suigrači. Imao je Eto'o puno prilika, ali je Pletikosa branio izvanredno i postao junak 16. kola. Posebno se istaknuo u završnici, kad je akrobatski, jednom rukom obranio udarac Sederova.

Bila je to druga uzastopna utakmica, odnosno treća u zadnjih pet rundi u kojoj Pletikosin klub nije primio gol. I sve to unatoč jako teškim uvjetima u kojima se nalazi Rostov. Plete je u intervjuu Jedan na jedan prošloga tjedna, za Sportski.net, ovako opisao situaciju u tom gradu 2.700 kilometara udaljenom od Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpisao sam na dvije godine, imam ugovor do sljedećeg ljeta, međutim, nismo dobili plaću već pet mjeseci. I kriza je. Vidjet ćemo kad dođe zima, ako bude nekih ponuda, lako je moguće da odem. Ali bolje mi je u Rostovu i ovako bez plaće, nego u Tottenhamu gdje sam godinu dana proveo na klupi", rekao nam je 33-godišnji Splićanin i najavio da želi ostati prvi hrvatski vratar sve do Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski reprezentativac Tomislav Dujmović zaigrao je od 83. minute za svoju Mordoviju, koja je kao domaćin izgubila od Kubana 3:0.

CSKA je kao domaćin u Moskvi pobijedio Amkar iz Perma 3:0 i učvrstio je vodstvo na ljestvici s 39 bodova. Drugoplasirani Anži sada zaostaje za 5 bodova, a Pletikosin Rostov je sada na 12. mjestu s 14 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo