VIDEO: / Ovo Slaven Bilić nije o��ekivao od Ćorluke!

Nastavlja se loša serija rezultata za Slavena Bilića i njegov Lokomotiv iz Moskve. U sklopu 24. kola ruskog nogometnog prvenstva Bilićev je sastav kod kuće poražen od Zenita s minimalnih 1-0...

13.4.2013.
14:14
VOYO logo

Jedini gol na susretu zabio je Viktor Fajzulin u 16. minuti, a Vedran Ćorluka odigrao je svih 90 minuta za poraženi sastav.

Upravo je Ćorluka loše reagirao u bloku kod gola Fajzulina, ušao je mlako u blok i dozvolio ruskom napadaču da iz blizine prelagano ugrozi domaćeg golmana. Aktualni je prvak Bilićevoj momčadi nanio i treći poraz u pet odigranih utakmica u drugoj polovici sezone. U preostale dvije utakmice proljetnog dijela Lokomotiv je remizirao. Na prvenstvenoj ljestvici drugoplsirani Zenit se tako primaknuo vodećem CSKA-u na šest bodova, dok je Lokomotiv zadržao slabo deseto mjesto. http://www.youtube.com/embed/LGYRDRX0ka8 Niti nakon pet kola proljetnog dijela sezone u ruskom nogometnom prvenstvu Lokomotiv Slavena Bilića ne zna za pobjedu, a pritom su osvojena tek dva boda. Deveti ovosezonski poraz moskovski je sastav pretrpio s minimalnih 1-0 na domaćem travnjaku protiv aktualnog prvaka Zenita iz St. Peterburga. "Zenit je zasluženo pobijedio jer je bio bolji od nas na travnjaku. Bili su bolji taman toliko koliko je trebalo za pobjedu. Utakmica je bila izjednačena, a na početku smo imali dobru priliku. Ali kada imate toliko pogrešaka u distribuciji lopte, teško je očekivati pobjedu", rekao je Bilić. Protiv Zenita je Lokomotiv zaigrao s dvije špice, a Bilić je na press-konferenciji nakon susreta upitan da li mu se takva taktika isplatila. "Konstantno mijenjamo obrazac. Ponekad igramo s jednim napadačem, ponekad s dva. Danas smo igrali s dvojicom, a momčad je bila opasnija u napadu. Imali smo općenito gledano napadačku postavu, ali nismo uspjeli zabiti, pa očito nije uspjelo", dodao je trener tek desetoplasirane momčadi ruskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. CSKA 56, 2. Zenit 50, 3. Anži 43 (-1), 4. Dinamo Moskva 39...10. Lokomotiv 33...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo