RUMMENIGGE STAO NA KOVAČEVU STRANU: / Hrvatski stručnjak dobio odriješene ruke, nezadovoljna zvijezda Bayerna više se nema pravo žaliti

Image
Foto: Profimedia

Prošle sezone često je kritizirao hrvatskog stručnjaka, ali sada mu potpuno vjeruje

13.10.2019.
18:52
Profimedia
VOYO logo

Jedan od čelnih ljudi Bayerna Karl-Heinz Rummnigge osvrnuo se na situaciju u kojoj se našao ThomasMüller. Klupsko dijete je dolaskom PhilippeaCoutinha palo u drugi plan. Priliku dobiva s klupe što je pokrenulo glasine da bi mogao napustiti Bayern.

"Apsurdno je da smo kritizirani zbog manjka aktivnosti tijekom prijelaznog roka jer sada kada imamo dobru momčad, našeg se trenera napada jer ponekad jedan ili dva istaknuta pojedinca nisu u početnom sastavu. Nezamislivo mi je da Müller zatraži odlazak na zimu. Odnos između njega i Bayerna je savršen. Ostat će važan dio kluba", rekao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugodan razgovor

"Hoeness, Salihamidžić i ja smo imali ugodan razgovor s njim ovog tjedna. Niko je ekskluzivno odgovoran za sastav. Thomas je važan dio kluba zbog svoje kvalitete i činjenice da je potekao iz naše nogometne akademije. Nema sumnje oko toga", rekao je Rummenigge. Osvrnuo se i odnos s Kovačem.

Image
Foto: AFP, ALEXANDER HASSENSTEIN
Image
Foto: AFP, ALEXANDER HASSENSTEIN

Karl-Heinz Rummenigge

"Odan sam mu i vjerujemo jedan drugome. Analizirali smo prošlu sezonu, a uveli smo i tjedne sastanke na kojima sudjeluje Niko, Hasan i ja. Na njima analiziramo sportsku situaciju i medijske teme", kazao je legendarni Nijemac. Poručio je i da ovoj momčadi više ništa ne nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Individualna kvaliteta je sjajna. Pozitivna je atmosfera. U momčadi se spajaju iskustvo i mladost. Sve je u redu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo