Umjesto Krpana / Rukavina postao novi izbornik U-17 reprezentacije

Image
Foto: HNS

Promjena na izborničkoj poziciji u reprezentaciji do 17 godina

8.2.2019.
16:27
HNS
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina dobila je novog izbornika. Umjesto Petra Krpana tu će funkciju preuzeti Tomislav Rukavina, potvrdio je HNS.

"Koristim ovu priliku da čestitam predsjedniku Šukeru na novom mandatu u Izvršnom odboru Uefe, a zahvaljujem njemu i rukovodstvu Saveza na velikom povjerenju koje su mi iskazali. Također, zahvaljujem Petru Krpanu koji me predložio i koji je dosad odradio kvalitetan posao s našim kadetima te će mi njegovo odlično poznavanje aktualne generacije dobro doći uoči nastavka kvalifikacija za Europsko prvenstvo", izjavio je Rukavina nakon imenovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi izazov za novog izbornika bit će Elitno kolo kvalifikacija za EP koje će Hrvatska u ožujku igrati u Danskoj protiv domaćina te Engleske i Švicarske.

"U svom dosadašnjem iskustvu rada s mlađim uzrastima uvjerio sam se kako je Hrvatska nepresušan izvor talenata koje treba brusiti na najbolji mogući način. Uz pravilan rad i podršku može se doći jako visoko, što je najbolje pokazala naša A reprezentacija. Vatreni su inspiracija svima nama da težimo najvišim dometima", dodao je novi izbornik U-17 reprezentacije koji je u igračkoj karijeri upisao pet nastupa za hrvatsku A reprezentaciju, a igrao je za Osijek, Zagreb, Dinamo, Veneziju i Hajduk, dok je kao trener vodio je NK Osijek i bio pomoćni trener u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo