Oporavlja se / RTL-ova ekipa posjetila Pivarića, a on je uvjeren: 'Dinamo će proći Viktoriju'

Nakon teške ozljede koljena Josip Pivarić počeo je s rehabilitacijom. Kroz smijeh je poručio da sada barem znam kako izgleda oporavak

8.2.2019.
22:00
VOYO logo

Isti datum, isto mjesto, ista ozljeda - jedina razlika što su ovaj puta otišli križni ligamenti lijevog koljena.

Kakav to peh ima Josip Pivarić da su pripreme u Španjolskoj kobne baš kao i prije tri godine? Ali po osmijehu na licu čini se da ništa ne može poljuljati neumornoga Zelinčanina kojeg je borbeni duh stajao nove operacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, poskliznuo sam se u jednoj promjeni smjera, međutim, nisam htio pasti, htio sam ostati na nogama i u tom nekom nekontroliranom pokretu koljeno je popustilo", prisjetio se tog trenutka govoreći u RTL-ov mikrofon.

No tu je zato već uigrani tim. Baš kao i kod prve ozljede ligamente je spojio doktor Hudec, a dobar dio posla odradio je kroz šalu i sam Pivarić.  Svoj povratak na teren prognozira za šest mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, da, razmišljamo da ga uzmemo u tim naš da malo prenosi iskustvo. Uvijek je bolje vratit se na teren mjesec dana ili dva mjeseca kasnije, nego nekoliko dana prerano što onda ugrožava nekakvu novu ozljedu ili ozljedu nečega drugoga."

I dok će Josip odrađivati rehabilitaciju, probleme lijevog beka morat će riješiti izbornik Dalić. Nakon Strinića, sada Pivarića pa i Vrsaljka na desnoj strani, sve je jasnije da će morati otkriti neko novo ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska ima velik broj kvalitetnih igrača i siguran sam da će izbornik Dalić naći recept i za ovo kao što je uvijek našao. Posljednju utakmicu protiv Engleske Tin Jedvaj to je odradio odlično tako da uvijek iskoči netko, uvijek se nađe netko tko to odradi na odličan način."

A kako u svakom zlu ima nečeg dobrog, Josip će sada, kada mora biti u Zagrebu, moći pratiti Dinamovo proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veselim se tomu, veselim se, jako sam sretan zbog Dinama općenito zbog tog što se dogodilo i što se događa. Ja sam uvjeren da to nije kraj, da će Dinamo proći Viktoriju, ja sam uvjeren u to. I baš mi je i ova utakmica, bez obzira što je to bio Rudeš, da oni nisu stali, da će biti još bolji."

Bolji dani čekaju i Pivarića. Kako se našalio na kraju, sada kada je operirao oba koljena, više nema nijedno koje može ozlijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo