ROŽMAN I NJEGOVA MOMČAD POKAZALI SU KVALITETU I KARAKTER: / 'Za mene je ova europska sezona jako uspješna'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Riječani su na terenu izgledali kao jednako motiviran, ako ne i motiviraniji sastav

10.12.2020.
22:16
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke u susretu su posljednjeg, 6. kola skupine F Europske lige na Rujevici svladala AZ Alkmaar sa 2:1. Rijeka je povela golom Menala u 52. minuti, no pet minuta potom poravnao je Wijndal, da bi pobjedu za oproštaj od Europske lige Rijeci osigurao Tomečak u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Iako je utakmica na Rujevici bila mnogo važnija za nizozemski sastav, kojemu je pobjeda osiguravala prolazak u šesnaestinuinu finala, dok je Rijeka odavno znala da će joj ovo biti oproštaj od Europske lige za ovu sezonu, Riječani su na terenu izgledali kao jednako motiviran, ako ne i motiviraniji sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] RIJEKA KREIRALA SENZACIJU NA RUJEVICI I NOKAUTIRALA ALKMAAR IZ EUROPE: /

Tomečak 'salahovskim' potezom pokopao Nizozemce

Image
[VIDEO] RIJEKA KREIRALA SENZACIJU NA RUJEVICI I NOKAUTIRALA ALKMAAR IZ EUROPE: /

Tomečak 'salahovskim' potezom pokopao Nizozemce

'Moramo se prilagođavati'

Nakon utakmice oglasio se trener Rijeke Simon Rožman koji je govorio na konferenciji za medije.

"Poslije svake pobjede sam sretan i ne bih uspoređivao pobjedu protiv Kopenhagena i AZ Alkmaara. Ne bih potencirao neke pobjede, treba dati podršku igračima i kada ne ide. Imali smo puno loših vanjskih okolnosti, ali danas možemo s osmijehom na licu završiti europsku sezonu. Mladi smo, imamo energiju, normalno je da puno toga još nedostaje. Igrači treniraju s osmijehom na licu i to je važno. Kada vidiš u kakvim uvjetima rade drugi klubovi, vidiš da te tržište ne prihvaća. Uefa je već duže vrijeme radila projekciju stvaranja novog natjecanja i mi tu nismo pretjerano zanimljivi. Mi se moramo prilagođavati, sad je fokus na prvenstvu i kupu, ali barem smo dobili novu energiju i zadovoljstvo", rekao je Rožman pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je europska sezona jako uspješna. Na svakoj utakmici smo dali od sebe i možemo jedni drugima pogledati u oči. Dečki su se isprofilirali na terenu, a za mene to nije važno. Ja imam momčad koja me prati i svi skupa smo napravili dobar posao", zaključio je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo