TRESU SE NA RUJEVICI ZBOG ZVIJEZDE / Roy Ferenčina u posljednji trenutak doveo dva igrača Rijeke

Image
Foto: Pixsell

Slaven Belupo pojačao se s dvojicom 'tehnoloških višaka' iz Rijeke, a Dinamo želi reprezentativca i zbog toga se 'tresu' na Rujevici

7.9.2023.
15:24
Pixsell
VOYO logo

Promjene u HNL-u u posljednji trenutak prijelaznog roka. Ivan Lepinjica i Adrian Liber novi su igrači Slavena Belupa, prenose hrvatski mediji.

Image
Senzacija iz Maksimira /

Dinamo na korak do najvećeg pojačanja, Šimić, Jakirović i ekipa dodali gas

Image
Senzacija iz Maksimira /

Dinamo na korak do najvećeg pojačanja, Šimić, Jakirović i ekipa dodali gas

Belupo je htio i napadača Rijeke Obregona, ne zna se sad kakav je točno njihov status po tom pitanju, jesu li se financijski ispucali ili ne, ali Koprivničani isto misle ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je završio europski ciklus utakmica, Rijeka očekivano smanjuje roster igrača i Sopić sad kreće u osvajanje bodova u HNL-u.

"Prvi su tehnološki višak ispala dvojica domaćih igrača, koji se nisu uspjeli nametnuti trenerima Sergeju Jakiroviću i Željku Sopiću", navodi se u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lepinjica se ovog ljeta vratio s posudbe u Arminiji, Liber nije uspio postati standardni igrač otkada se na Rujevicu vratio s posudbe u Orijentu.

Slaven Belupo je, inače, ovih dana promijenio je trenera, dvojicu igrača Rijeke u nastavku sezone vodit će iskusni Roy Ferenčina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, nikad duži prijelazni rok u HNL-u završava u petak u ponoć, a telefoni Darka Raića Sudara, sportskog direktora HNK Rijeka. Spominje se i kako Dinamo želi trećeg reprezentativnog golmana Labrovića, prvog golmana Rijeke. E, zbog toga se na Rujevici tresu, jer Labrović je jako bitan HNK Rijeka u ambicijama u tekućoj sezoni.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

"U toj priči treba zadovoljiti sve tri strane, oba kluba i igrača. Bez toga nema dogovora", kazao je Darko Raić Sudar, prvi sportski operativac kluba za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko Janković bio je jako blizu odlaska u redove Ludogoreca, ali to nije bila ponuda koja je zadovoljila struku i čelnike kluba.

"Imali smo tu ponudu za Niku i sve je otišlo dosta daleko. No nismo pristali na njihove uvjete. Mlad je igrač i vrijedi puno više. Bitan je dio naše momčadi i ove sezone igra jako dobro. Ako ovako nastavi, neće biti problema da napravi dobar transfer. Jednostavno nije postala neka sila da ga moramo prodati", navodi Darko Raić Sudar, koji je odlično vodio Rijeku u Lilleu protiv istoimenog domaćina, nakon što je naprasno HNK Rijeka napustio Sergej Jakirović i prešao na klupu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastične borbe s FNC-a 12 iz pulske Arene ekskluzivno možete pogledati na streaming platformi Voyo.

Image
VOYO logo