U Barceloni zapanjeni: 'I dalje ne mogu vjerovati što sam vidio'

Sandro Rosell, predsjednik nogometnog kluba Barcelona, također je vrlo kratko komentirao događaje u samoj završnici ogleda Elchea i madridskog Reala, u kojem je gost slavio 2:1...

26.9.2013.
16:34
VOYO logo

Podsjećamo kako je Real došao do tri boda nakon što je igrač Reala Pepe simulirao prekršaj u suparničkom šesnaestercu. Na sve je nasjeo sudac ogleda (ili je jednostavno tako odlučio), a Cristiano Ronaldo je zabio svoj drugi pogodak na ogledu za konačnu pobjedu 2:1.

Gerard Pique, igrač Barcelone, je u srijedu navečer na Twitteru pisao o "komediji na toj utakmici", a predsjednik katalonske momčadi je kratko ustvrdio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dalje ne mogu vjerovati u ono što sam vidio u toj utakmici", kratko je rekao Rosell i dodao:

"Mislim da stvarno ne moramo raspravljati o događaju iz završnice. Sve je preočito".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/x1563ql

Španjolski prvoligaš Elche žalio se zbog drugog žutog kartona koji je njegov nogometaš Carlos Sanchez dobio nakon završetka utakmice protiv Real Madrida u srijedu navečer…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Real je u dvoboju 6. kola Primere slavio s 2-1 nakon kontroverzne završnice u kojoj je Elche najprije izjednačio na 1-1 u prvoj minuti nadoknade, da bi nakon toga sudac Muniz Fernandez gostima dosudio krajnje sumnjivi kazneni udarac. U šesnaestercu su se, naime, međusobno povlačili i naguravali Sanchez i Pepe, a sudac je pokazao na bijelu točku s koje je precizan bio Cristiano Ronaldo, donijevši tako Realu pobjedu.

Sanchez je zbog prigovora dobio prvi žuti karton, a kako je i nakon završetka utakmice nastavio prosvjedovati, sudac mu je dodijelio i drugi žuti karton. To, dakako, znači da neće smjeti igrati u nedjelju protiv Celte u utakmici 7. kola. Elche je uputio žalbu na drugi žuti karton, uz obrazloženje kako je njegov igrač prosvjedovao jer nije napravio prekršaj na Pepeu. Teško je, međutim, povjerovati da bi žalba mogla biti usvojena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je Sudačka komisija španjolske lige donekle priznala Fernandezovu pogrešku, donijevši odluku da neće suditi nijednu utakmicu u sedmom i osmom kolu.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo