Rooney se morao ispričati pred cijelom Engleskom!

Napadač Manchester Uniteda ponovno je imao problema sa svojim temperamentom.

3.4.2011.
16:10
VOYO logo

Najbolji napadač Manchester vrlo rijetko svoje pogotke slavi na miran način, ali u subotu protiv West Hama je ipak malo pretjerao iako je imao razloga za slavlje.

Wayne Rooney je doslovce sam preokrenuo rezultat u susretu protiv domaćina koji je vodio 2:0. Za ekspresni hat-trick mu je bilo potrebno samo 15 minuta, pa nije ni čudo da si je dao oduška nakon što je iz jedanaesterca zabio treći pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=zxO1Nvda3oxaJsaR

Problem je što 25-godišnji engleski reprezentativac proslavu odradio pred kamerom i što je nekoliko puta sočno opsovao. Zbog toga se televizijska postaja Sky Sports nakon prijenosa susreta morala ispričati svojim gledateljima, a isto je bio prisiljen učiniti i Rooney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svima bih se želio ispričati za sve neugodnosti koje je moja proslava pogodak prouzročila, pogotovo onim roditeljima ili djeci koji su gledali utakmicu. Preplavile su me emocije i vruće glave nisam reagirao primjereno. Sve to nije bilo usmjereno prema nikome određenom", naglasio je u svojoj izjavi napadač Uniteda, kojem to nije prvi put da je na taj način 'izrekao' svoje mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, nakon utakmice u kojoj je Engleske odigrala bez golova protiv Alžira (0:0), problematični napadač je čak verbalno napao engleske navijače izgovorivši im svašta u kameru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo