UTAKMICA LEGENDI /

Rooney o nepreboljenom klubu: 'Oduvijek sam htio tamo igrati, ali nije išlo'

Image
Foto: Profimedia

Rooney je na utakmici legendi između Manchester Uniteda i Celtica odigranoj na Old Traffordu zabio jedan gol, a na kraju ju je nakon izvođenja jedanaesteraca dobio škotski klub s 5-4

8.9.2024.
11:42
Profimedia
VOYO logo

Bivši engleski reprezentativac Wayne Rooney je na utakmici legendi Manchester Uniteda i Celtica otkrio kako je tijekom karijere htio igrati škotski klub.

Image
ODLAZI ZA 3 MILIJUNA /

Rijeka prodaje svog ponajboljeg igrača: Šalju ga u Rusiju?

Image
ODLAZI ZA 3 MILIJUNA /

Rijeka prodaje svog ponajboljeg igrača: Šalju ga u Rusiju?

Rooney je na utakmici legendi između Manchester Uniteda i Celtica odigranoj na Old Traffordu zabio jedan gol, a na kraju ju je nakon izvođenja jedanaesteraca dobio škotski klub s 5-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Celtic je uvijek bio momčad koju sam pratio i uvijek sam želio da pobijede. Nažalost, nisam dobio priliku, ali volio bih da sam u jednom trenutku igrao za Celtic. Nisam imao tu priliku, nije išlo. Mislim da su uvijek su bile posebne utakmice protiv Celtica", rekao je Rooney.

Nije prvi put da Rooney govori o svojoj ljubavi prema škotskom klubu, otkrivši da je "uvijek pratio Celtic" nakon što je kao kapetan vodio Englesku do pobjede nad Škotskom na Celtic Parku 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek uživam dolaziti ovamo i bio sam u Celtic Park već nekoliko puta i uživao sam na stadionu pa je očito bilo još bolje što smo pobijedili", rekao je tada.

"Bilo je sjajno voditi dečke u takvoj utakmici i uvijek je sjajno biti kapetan momčadi u takvoj prilici na Celtic Parku. Bila je to sjajna utakmica igrati i sjajno pobijediti. Moja obitelj i ja uvijek smo pratili Celtic, ionako otkako sam bio dječak, pa sva moja djeca imaju dresove Celtica i uvijek pazim na rezultate."

Prije početka utakmice, Rooney je dobio vlastiti personalizirani Celticov dres te se našalio: "Nisam siguran hoće li mi to sada pristajati. Puno vam hvala na tome, cijenim to. Postavit ću ovo u svoju kuću."

U ovoj humanitarnoj utakmici prikupljeno je gotovo milijun funti za Zakladu Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo