Ronaldo proživljava teške dane!

Nije izdržao! Pet dana prije velikog okršaja Barcelone i Manchester Uniteda u finalu Lige prvaka, Cristiano Ronaldo je otkrio koliko mu je teško ovih dana.

24.5.2011.
10:45
VOYO logo

Cristiano Ronaldo s nova dva pogotka protiv Almerije prestigao je rekord Huga Sancheza i Telma Zarre, te s 40 ligaških golova postavio nove standarde španjolske Primere.

No, Portugalac bi sudeći po posljednjim izjavama sve svoje ovosezonske rekorde vrlo rado zamijenio igranjem u finalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da nije bilo sudačkih previda, mi bismo igrali u subotu na Wembleyju. Prekršaja na Mascheranu nije bilo, on je to izdramatizirao. To je naučio igrajući u Barceloni, ne u Liverpoolu", izjavio je najbolji igrač Reala koji se očito još ne može pomiriti s ispadanjem u polufinalu protiv Barçe.

Uoči londonskog finala Lige prvaka, Katalonci su naišli na ozbiljan problem. Najveću brigu stvara im islandski vulkan Grimsvot. Zračne luke u engleskoj mogle bi biti zatvorene nekoliko dana prije, pa je u redovima španjolske momčadi zavladala panika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za prošlogodišnji poraz od Intera u polufinalu Lige prvaka (3:1 u Milanu) optužili su dugačak i iscrpljujući put od 1500 km.

"Imamo rezervnu varijantu za put na Wembley, no put će bit zaista dugačak. S presjedanjima će trajati čak 10 sati", ističu u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, mnogo veći problem Barçi bi mogao biti očiti pad forme.

"Gledao sam Barcelonu cijelu sezonu i ovo je najbolji trenutak za pobijediti ih. Izgledaju mi jako iscrpljeno", istaknuo je menadžer Arsenala Arsene Wenger koji smatra kako je Manchester favorit u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane najbolji nogometaš svijeta Leo Messi vjeruje u svoju momčad, ali smatra kako su izgledi u finalu podjednaki.

"Šanse Manchestera i Barçe su 50:50. Englezi imaju odličnog trenera...ukratko, bit će to finale iz snova", zaključio je Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105220033006 arti-201105220094006 arti-201105200653006

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo