Ronaldo objasnio zašto je Messi najbolji nogometaš svijeta

Legendarni brazilski nogometaš Luis Nazario de Lima, popularniji kao Ronaldo, jasno je dao do znanja tko bi prema njemu trebao osvojiti naslov najboljeg igrača 2012. godine (Ballon d'Or)...

28.11.2012.
10:36
VOYO logo

"Messi i Cristiano Ronaldo su dvojica sjajnih nogometaša, ali Messi ipak omogućuje navijačima da više uživaju u nogometu", priznao je Ronaldo na konferenciji za novinare, te se osvrnuo na svog sunarodnjaka Neymara koji također kandidira za prestižnu nagradu.

"Toplo mu preporučujem da preseli u Europu. Tamo je 'kolijevka' nogometa i velika kulturološka prilika za njega. Europa je ono što nedostaje Neymaru da bi napredovao", smatra bivši napadač Barcelone, Intera, Reala i Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Europi mladi igrači sazrijevaju, pogotovo mi Brazilci koji smo kod kuće uvijek zaigrani. Ne bih mijenjao svojih 14 godina u Europi za ništa. Nigdje nisam mogao naučiti one stvari koje sam naučio igrajući na 'Starom kontinentu'", zaključio je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo i da je Ronaldo jedan od članova uprave direktora za organizaciju Svjetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo