KAKAV LUKSUZ / Ronaldo kupio najskuplju vilu u Portugalu: Mediji najavljuju povratak tamo gdje je sve počelo

Image
Foto: Twitter/Profimedia.hr

Imanje se proteže na više od 2 500 kvadratnih metara, a uključuje garažu za Ronaldovu golemu kolekciju skupocjenih vozila, kuću trokatnicu, bazen, teretanu i još mnogo toga

1.11.2022.
15:03
Twitter/Profimedia.hr
VOYO logo

Povratak Cristiana Ronalda (37) u Manchester United ne raspliće se onako kako je veliki Portugalac zamislio. Klub se rezultatski muči, momčad uglavnom igra bolje bez njega, a našao se i u sukobu s nizozemskim stručnjakom Erikom Ten Hagom.

Iako se golom u pobjedi 3:0 protiv Šerifa vratio u prvu ekipu već neko vrijeme se spekulira da Ronaldo traži odlazak iz Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi li Sporting Ronalda?

Vijest koja stiže iz Portugala bila je znak španjolskoj Marci da se Ronaldo vraća u domovinu. Naime, procurila je informacija da je nogometaš kupio najskuplju vilu u Portugalu vrijednu preko 20 milijuna eura, a španjolski mediji su to povezali s eventualnim povratkom u klub u kojem je počeo seniorsku karijeru – Sporting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imanje se proteže na više od 2 500 kvadratnih metara, a uključuje garažu za Ronaldovu golemu kolekciju skupocjenih vozila, kuću trokatnicu, bazen, teretanu i još mnogo toga. S obzirom na to da se nalazi na manje od sat vremena od glavnog portugalskog grada logično je zašto se očekuje njegov povratak u lisabonskog velikana.

Umirovljenička palača

Postoji opcija da je Ronaldo odlučio nedaleko od Lisabona 'saviti gnijezdo' kada završi karijeru no nije tajna da bi želio odigrati još koju sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Sportinga mediji spominju i navodni interes Napolija za njegove usluge. Ronaldo je za Sporting igrao u sezoni 2002./2003. te je prije odlaska u Manchester postigao tri pogotka u 25 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo