Ronaldo iznenadio samog sebe: 'Nisam ovo očekivao!'

Prema evidenciji španjoske Marce Cristiano Ronaldo je u srijedu u Lyonu zabio 100. i 101. gol za Kraljevski klub te nakon toga izjavio kako je iznenadio samog sebe.

3.11.2011.
12:49
VOYO logo

Portugalski napadač je sredinom prvog poluvremena zabio prvi gol iz slobodnog udarca, pa onda sredinom drugog iz jedanaesterca. Za 101 gol u Realovu dresu trebalo mu je tek 105 službenih nastupa, što govori da je njegov prosjek 0.96 golova po utakmici otkako je 29. kolovoza 2009. godine zabio svoj debitantski pogodak u dresu madridskog kluba. Na svom čudesnom putu Portugalac je zabio 11 hat-trickova, dok je 13 puta utakmicu završavao s dvama postignutim pogocima.

http://www.youtube-nocookie.com/v/bi5p9jv5FjQ?version=3&hl=hr_HR&rel=0 "Nisam očekivao da ću baš tako brzo probiti granicu od stotinu golova za Real. Volio bih se za to postignuće posebno zahvaliti mojim suigračima i treneru Joseu Mourinhu, koji mi omogućuju prilike na travnjaku i pomažu mi rasti kao nogometašu i kao čovjeku", rekao je Ronaldo nakon utakmice za službenu internetsku stranicu Kraljevskog kluba i dodao: "Bila je ovo vrlo važna utakmica za nas. Trebalo je pobijediti i izboriti nokaut-fazu natjecanja. U tome smo uspjeli. Igrali smo kolektivno jako dobro protiv momčadi koja nam je dosta toga otežavala na travnjaku. Moramo nastaviti tako i izbjegavati usporedbe s drugim momčadima. Zreliji smo negoli prošle sezone i u iznimno smo dobroj seriji. Međutim, moramo naprijed polako", zaključio je 26-godišnji nogometaš kojeg je Marca nazvala "totalnim napadačem" usporedivši njegov učinak s onim najboljih Realovih strijelaca kroz povijest. Portugalac će sljedeću priliku za dokazivanje u Ligi prvaka imati 22. studenog na Santiago Bernabeu protiv Dinama, a trener Jose Mourinho je najavio da se hrvatskom prvaku ne piše dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada, kada smo osigurali nastup u osmini finala, želimo ga potvrditi prvim mjestom", rekao je Portugalac najavivši da će tu zadaću njegovi igrači nastojati odraditi protiv Jurčićevih igrača.

Cristiano Ronaldo – 101 gol, 105 utakmica Di Stefano – 304, 392 Raul – 323, 740 Puskas – 238, 262 Santillana – 288, 645 Ronaldo Luis Nazario – 104, 177 Hugo Sanchez – 208, 281

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo