RONALDINHU SU NAŠLI ŠEST DOLARA U DŽEPOVIMA, A PLATIO JE 1,6 MILIJUNA JAMČEVINE: / Otkriveno kako je to uspio

Image
Foto: Profimedia

Iako će imati dosta stvari za objašnjavanje, uvijek nasmijani Brazilac neće biti nesretan u luksuznom hotelu u Paragvaju u kojem je prisiljen na kućni pritvor

8.4.2020.
15:52
Profimedia
VOYO logo

Proslavljeni 40-godišnji brazilski nogometaš Ronaldinho pušten je iz paragvajskog zatvora u kojem je proveo mjesec dana nakon što je sa svojim bratom uhićen pri pokušaju ulaska u Paragvaj koristeći lažne putovnice, ali će biti i dalje u kućnom pritvoru.

Sudac Gustavo Amarilla udovoljio je četvrtom zahtjevu Ronaldinhova odvjetnika za revizijom ovoga slučaja, a brazilska nogometna zvijezda puštena je iz zatvora uz jamčevinu od 1,6 milijuna američkih dolara. Ronaldinho će nastaviti biti pod policijskom kontrolom u hotelu u paragvajskom glavnom gradu Asuncionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldinho i njegov brat Roberto Assis, koji mu je ujedno i menadžer, pokušali su ući u Paragvaj 4. ožujka koristeći krivotvorene putovnice, iako građani Brazila ne moraju koristiti putovnicu za ulazak u svoju susjednu državu. Braća nisu odmah uhićena već im je kazano da su dužni ostati u hotelskom apartmanu u Asuncionu. Dva dana poslije policija ih je odvela u zatvor, a sudac je odbio puštanje uz jamčevinu, navodeći kao razlog mogućnost bijega dvojice optuženika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POTPUNI PREOKRET, RONALDINHO PUŠTEN IZ ZATVORA: /

Platio ogromnu jamčevinu, a pogledajte što je prvo napravio

Image
POTPUNI PREOKRET, RONALDINHO PUŠTEN IZ ZATVORA: /

Platio ogromnu jamčevinu, a pogledajte što je prvo napravio

Odakle lova?

Zanimljivo je da su kod Ronaldinha pri uhićenju pronašli tek nešto više od šest dolara, koliko je imao na svom brazilskom računu. Poznato je da se nekad najbolji nogometaš svijeta ne nalazi baš u sjajnoj financijskoj situaciji, dosta se pisalo da je sav svoj novac potrošio na žene i provode pa se postavlja pitanje kako je uopće platio jamčevinu od 1,6 dolara.

Strani mediji izašli su s pričom da Brazilac zapravo ima još jedan račun u jednoj europskoj banci za koji nitko nije znao te da je s njega iscrpio ogroman novac za izlazak iz zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako će imati dosta stvari za objašnjavanje, uvijek nasmijani Brazilac neće biti nesretan u luksuznom hotelu u Paragvaju u kojem je prisiljen na kućni pritvor. U zatvoru mu također nije bilo loše. Izašle su snimke na kojima se zabavlja sa zatvorenicima, igra nogomet i fotografira se s policajcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo