NEŠTO NAJBOLJE ŠTO ĆETE DANAS VIDJETI / Ronaldinho oduševio potezima na utakmici legenda Barce i Reala. Pogledajte kakve je velemajstorije izvodio

Image

Barcelonina brazilska legenda zabila je vodeći gol za Barcu u 28. minuti

21.7.2021.
11:45
VOYO logo

Legende Barcelone i Real Madrida odmjerile su snage u El Clasicu za legende, a utakmica se igrača u Tel-Avivu. Real Madrid je na kraju slavio s 3:2, ali uvjerljivo najzapaženije je odigrao Ronaldinho.

Barcelonina brazilska legenda zabila je vodeći gol za Barcu u 28. minuti, zatim je u 42. minuti zabio Pedro Munitis, a Real preokreće preko Alfonsa Pereza dvije minute kasnije. Mateu zabija u 60. minuti za 2:2, a konačan rezultat postavio je Ruben de la Red u 69. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldinho oduševio

Za Real su igrali Jordi Codina, Roberto Carlos, Alberto Rivera, Luis Milla, Antonio Nunez, Alfonso Perez, Jose Emilio Amavisca, Ivan Campo, Luis Figo, Fernando Sanz i Ruben De la Red, a ušli su još Jesus Velascu i Pedro Munitis, as klupe ih je vodio Manolo Castro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Barcelonu su igrali Mariano Jesus Angoy, Miquel Soler, Frederic Dehu, Tortolero, Jon Andoni Goikoetxea, Oscar Arpon, Gaizka Mendieta, Javier Saviola, Deco, Rivaldo i Ronaldinho. U nastavku su ušli Ronald De Boer, Jofre Mateu, Guillermo Amor, Francesco Coco, Francisco Guzman, Juan Carlos i Samuel Okunowo, a s klupe ih je vodio Albert Ferrer.

Ronaldinho je oduševio publiku svojim potezima, a ovo su bili najbolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo