Ronaldinho, hvala na svemu: Čarobni Brazilac ostao bez kluba!

Image
Foto: AFP

Iako je imao ugovor na još jednu godinu s Queretarom, brazilski velemajstor Ronaldinho ostao je bez poslodavca.

20.6.2015.
14:41
AFP
VOYO logo

Meksički prvak i 35-godišnji igrač raskinuli su ugovor, samo devet mjeseci je izdržao nogometni čarobnjak u centralnom Meksiku, u klubu za kojeg vjerojatno nitko prije jeseni 2014. godine u Europi nije ni čuo. Saznali su zahvaljući - Ronaldinhu. Velika karija koja je krenula u Gremiju, a zatim preko PSG-a stigla do Barcelone i Milana sada je na novom raskršću. Ronaldinho je u godinama kada više ne igra na razini od prije jednog desetljeća, kada je biran za najboljeg igrača svijeta. Ronaldinho je proteklih godina morao otići i iz svojih klubova u Brazilu i Meksiku i sada traži novi izazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi će reći kako MLS je savršena prilika. Liga koja se diže, nogomet je tamo u ekspanziji, a uz Kaku, Davida Villu, Robbieaja Keane i Giovinca, lagano bi odveo američke (i tri kanadska) do dodatne promocije. Jer Ronaldinho je i savršen marketinški potez. Neće prodati dresova kao Ronaldo ili Messi, ali je i dalje nogometni čarobnjak.

I za to bismo ga voljeli vidjeti još jednom u Europi, ukoliko u njemu ima volje i želje. Klasa ionako nikad nije bila upitna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo