RONALDINHO BRILJIRAO NA EGZIBICIJI: / Ovaj video je dokaz da još uvijek nije zaboravio recept za čaroliju

Image
Foto: AFP

Nekad je dominirao europskim travnjacima, a sada se poigrava s veteranima

17.11.2018.
21:25
AFP
VOYO logo

Sjećate li se onog zaraznog Ronaldinhovog osmijeha kad bi u puno ozbiljnijim utakmicama od ove nedavno odigrane protivničkim igračima gurao kroz noge, “prodavao” driblinge i oduševljavao publiku? Ništa se nije promijenilo.

S par kilograma viška i u 39. godini Ronaldinho je briljirao na humanitarnoj utakmicu u Frankfurtu na kojoj su igrale legende Eintrachta i Ronaldinhovi prijatelji. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena pozvao je u svoju ekipu Didu, Ailtona, Van der Vaarta, Edmilsona, Kuranyija i brojne druge igrače kojima je namještao zicere potezima kakvi se danas više ne mogu vidjeti na svjetskim terenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Briljirao kao u najboljim danima

Dodavanja bez gledanja i proigravanja preko cijele protivničke obrane mamile su pljesak punog stadiona, a legendarni Brazilac je u 10. minuti dobio ovacije nakon što je “ružno” jednom Eintrachtovom igraču gurnuo kroz noge i u čistu šansu gurnuo Kuranyija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veoma raspoložen bio je i legendarni Ailton, bivši napadač Schalkea i Werdera, koji je iako ima barem 30 kilograma viška, oduševio pokretljivošću i dobro poznatom realizacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo