RONALDINHO BI JOŠ DUGO MOGAO OSTATI U ZATVORU: / Legendarni Brazilac upleten u kriminalnu mrežu vrijednu milijune dolara

Image
Foto: Norberto DUARTE / AFP / Profimedia

Na kraju ispada kako Ronaldinho i njegov brat Roberto Assis neće tako skoro napustiti paragvajski zatvor

7.4.2020.
20:35
Norberto DUARTE / AFP / Profimedia
VOYO logo

Prošlo je već mjesec dana otkako je slavni brazilski nogometaš, Ronaldinho, završio u paragvajskom zatvoru zbog korištenja krivotvorene putovnice. Isprva se činilo da će Dinho dobiti samo po prstima, zadržati se nekoliko dana u "boljem" dijelu zatvora, odigrati koji hakl sa zatvorenicima i polako krenuti prema izlazu, ali situacija na koncu nije ispala baš kako se zamišljalo.

Da, Ronaldinho je odigrao koju utakmicu, slikao se s čuvarima, dijelio autograme, ali tjedni prolaze, a on je i dalje iza rešetaka. E pa na kraju ispada kako Ronaldinho i njegov brat Roberto Assis neće tako skoro napustiti paragvajski zatvor, štoviše, mogli bi ostati duže od predviđenog, čak i pola godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: NORBERTO DUARTE / AFP / Profimedia
Image
Foto: NORBERTO DUARTE / AFP / Profimedia

Brazilian retired football player Ronaldinho leaves Asuncion's Prosecution after declaring about his irregular entry to the country, in Asuncion, Paraguay, on March 5, 2020. Former Brazilian football star Ronaldinho and his brother have been detained in Paraguay after allegedly using fake passports to enter the South American country, authorities said Wednesday., Image: 503572926, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Upao u krimi-mrežu

Naime, nakon njegova uhićenja, u sklopu daljnje istrage, "palo" je još 15 osoba. Ispada kako lažne putovnice koje su koristili vrijede čak 30 tisuća dolara po komadu, a istražitelje su dovele do cijele kriminalne mreže vrijedne milijune dolara, koja ih prozvodi, a još k tome "peru" novac, lažiraju dokumentaciju i porezne evazije, piše to brazilski Globoesporte.

Isprva su brazilska braća trebala biti puštena uz jamčevinu, ali sada pojašnjavaju kako će ih ipak zadržati u zatvoru kako ne bi mogli utjecati na istragu. Odvjetnici su se žalili, ali žalbe su im odbijene i Ronaldinho i brat su sada u gadnom škripcu jer je teško uopće procijeniti koliko će istraga trajati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo