HOĆE LI GA POSLUŠATI? / Ronaldihno dao savjet jednom od najtraženijih igrača današnjice: 'Sjetite se što sam ja napravio 2003.'

Image
Foto: Profimedia

Brazilac je da intervju u kojem je dao svoje mišljenje o najtraženijem napadaču današnjice

15.4.2022.
11:13
Profimedia
VOYO logo

Norveški napadač Erling Haaland još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti karijeru. Utrka za njegovim potpisom i dalje je otvorena. Najpoznatiji stručnjak za transfere, Fabrizio Romano, tvrdi kako Manchester City sve radi kako bi ga doveli, ali i da je u utrku uključen Real Madrida.

U posljednje vrijeme dosta se pisalo i o interesu Barcelone. Sada se po tom pitanju oglasio legendarni Ronaldinho, koji je dao savjet mladom Norvežaninu. Naime, on je 2003. prešao iz PSG-a i Barcelonu, iako je imao financijski puno bolju ponudu od Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam priliku otići u Manchester United, ali sam odabrao odlazak u Barcelonu jer je to bilo nešto što sam sanjao i što sam želio. Haaland mora da slijedi svoj san, ali ne znam točno koji je njegov san", poručio je Ronaldinho u razgovoru za Deportes Cuatro. Uz to progovorio je Messijevoj situaciji u PSG-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatno mi je da mu tamo zvižde. On je za mene najbolji i to će uvijek biti", kazao je Brazilac. Također, nekoliko riječi posvetio je Kylianu Mbappéu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

"Nikad mu nisam ništa preporučio. Samo sam rekao da trenutačno igra u jednoj od najboljih momčadi na svijetu i da bi trebao imati na umu da igra s Neymarom i Messijem", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldinho je karijeru počeo u Gremiju, a 2001. godine stigao je u Europu, točnije PSG. Nakon briljantnih izdanja na SP-u 2002. i u dresu pariškog sastava, Ronaldinho 2003. godine prelazi u Barcelonu i kako bi se reklo, ostalo je povijest. Brazilac je iz pepela dignuo posrnulog velikana i u svega nekoliko godina osvojio sve što se osvojiti dalo.

U dresu Barce dva puta je osvajao španjolsku La Ligu, kao i Kup Kralja, dok je u sezoni 2005./2006. osvojio Ligu prvaka. 2008. godine prelazi u Milan s kojim je osvojio Seriju A, a potom odlazi u Brazil gdje je igrao za Flamengo i Atletico Mineiro. S Mineirom je osvojio Copu Libertadores, južnoameričku inačicu Lige prvaka, da bi potom igrao u Meksiku, točnije u Queretaru. Karijeru je zaključio u Fluminenseu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo