IVAN STIŽE U SPLIT? / Romana navijači Hajduka tjeraju u onu stvar. Zašto? Jasno je što Perišić mora napraviti da bi se vratio 'kući'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Sama pomisao da bi Perišić mogao u Hajduk među navijačima Bijelih stvorila je neviđenu euforiju

7.7.2023.
9:38
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Poput bombe je u četvrtak popodne među navijačima Hajduka odjeknula vijest Gianluce Di Marzija da bi Ivan Perišić ovog ljeta mogao u Hajduk.

Image
VRIME JE? /

Perišić će ispuniti obećanje? Talijanski novinar bacio Hajdukovce u trans, povratak sve bliže

Image
VRIME JE? /

Perišić će ispuniti obećanje? Talijanski novinar bacio Hajdukovce u trans, povratak sve bliže

Ofenzivac Vatrenih je prošlog ljeta stigao u Tottenham iz Intera kao slobodan igrač i potpisao ugovor života. Taj ugovor vrijedi mu do ljeta 2024. No, Spursi na 34-godišnjeg Hrvata više ne računaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaskom Lukše Jakobušića u Hajduk klub je zakopčen do grla kada su u pitanju transferi igrača i uglavnom sve dogovaraju u tajnosti. Iznimka ne bi bio ni Perišić.

Nakon Di Marzijeve 'bombe' oglasio se i drugi talijanski transfer guru Fabrizio Romano s porukom: "Nema konkretnih indikacija da će Ivan Perišić napustiti Tottenham u ovom dijelu prijelaznog roka. Nikakva odluka nije donesena."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkretno, Romano nije do kraja demantirao Di Marzija da će Perišić stići u Hajduk, već samo da se to neće dogoditi odmah.

Ne zaboravite da prijelazni rok u Hrvatskoj traje do 8. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nemojmo zanemariti da, iako u Tottenhamu na njega ne računaju, Perišić ima garantirano da će još kroz godinu dana ugovora zaraditi gotovo 11 milijuna eura. Novac koji u Hajduku može samo sanjati. Toga se mora odreći, a u Split će, ako uopće dođe, doći iz čiste ljubavi prema Bijelima.

Sama pomisao da bi Perišić mogao u Hajduk među navijačima Bijelih stvorila je neviđenu euforiju pa je tako jedan navijač Fabrizija Romana poslao u onu stvar, da bi talijanski novinar čak i odgovorio: "Vidjet ćemo, moj prijatelju", uz smiješak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Zamislite tek euforije kada do potpisa i dođe. A dok je u Splitu euforija, Ivan se u rodnom Omišu priprema za novu sezonu, gdje god da će igrati.

Perišić ima tek 34 godine i nema sumnje kako još uvijek može igrati na najvišem nivou, što je uostalom i pokazao u Tottenhamu prošle sezone, kao i u dresu Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje kako bi se dolaskom Ivana Hajduk prometnuo u možda i prvog favorita za titulu u HNL-u. Titulu koju čekaju od 2005. godine.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo